Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Hiçbir Şey Gizli Kalmıyor!
Tuğçe Arıbaş
Hiçbir Şey Gizli Kalmıyor!
31.12.2020 Perşembe 09:41

Evet sevgili okur, 2020 yılının son gününe nihayet gelmeyi başardık. Başardık diyorum çünkü adeta tek can ile hayatta kalmaya çalıştığımız bir oyunun içindeymişiz gibi eşi benzeri daha önce görülmemiş bir seneyi hep birlikte geride bıraktık. Ders çıkarabilenler ve mesajı anlayabilenler için büyük bir öğreticiydi. Hayatın koşuşturmasına kendini kaptırmış, hiç sonu yokmuş gibi yaşayanlar için adeta köprüden önceki son çıkış misaliydi. Ne demişler her şerde bir hayır vardır. 2021 şerlerin içindeki hayrı görebildiğiniz, keşkesiz geçireceğiniz bir yıl olur umarım.

 

Evet, 2020 yılında bir şey daha gördük ki magazin dünyasının hızını koronavirüs bile kesemiyormuş. Neler yaşandı neler. Gelin birlikte karşılıklı kahvelerimizi yudumlayarak sohbet ediyormuşçasına 2020’ye damgasını vuran olayları ve nerelere vardığını birlikte yorumlayalım.

 

Sende Aksiyonsuz Yaşanmıyor Aşklar Sıla

 

Sıla’yı tanımamızı sağlayan “dan Sonra” şarkısında da dediği gibi Sıla’nın aşkları aksiyonsuz olmuyor. Hatırlayacağınız gibi Ahmet Kural ile büyük bir aşk yaşarken, şiddet olaylarıyla mahkemede biten bir aşkın üzerine MasterChef ile o dönem yıldızı parlayan ve evli olan Hazer Amani ile YouTube için programı çekerlerken birbirlerine aşık olmuşlardı.

 

Bu hızlı başlayan ilişki Hazer Amani’yi hızlıca eşinden de boşandırmıştı. Boşanmanın üzerine 13 Ocak’ta Sıla’nın evinde evlenen çiftin ilişkisi uzun süremedi mi desem yoksa yuva yıkanın yuvası olmaz mı desem!!! Sıla’nın çok fazla psikolojik baskı yaptığı ve Hazer Amani’nin eski eşiyle tekrar görüşmeye başladığı iddialarının üzerine çift boşanacaklarını doğruladı. Bu ilişkinin gidişatı yılın en çok tutan işlerinden biri olan Sadakatsiz dizisini hatırlatıyor insana…

 

Ayrıca Sıla’nın pandeminin ilk zamanlarında Instagram hesabından yaptığı canlı yayını kapattığını sanarak hayranlarından ne kadar sıkıldığını gösterdiği yüz ifadesinin yakalanmasını da düşünecek olursak yılın kaybedeni kesinlikle Sıla oldu.

 

Cem Gerçekten Yılmazmış!

 

Defne Samyeli ile ilişkisi mutlu gidiyor derken Defne,  Cem Yılmaz’ı spor salonlarından çıkmayan vücut yapmış birine çevirmişken bir baktık bu ilişkide bitmiş; Cem Yılmaz, İbrahim Selim’in programında Serenay’ı övmelere doyamıyor! Defne ile izlemeye gittiği Serenay Sarıkaya’nın müzikalinin 50. oyun kutlamalarında. 48 yaşındaki Cem Yılmaz pes etmedi 28 yaşındaki Serenay ile aşk yaşamaya başladı. İlk fotoğraf Atina tatilinde ortaya çıktı. Yaz tatilindeler, teknedeler oradalar buradalar derken bir de baktık koronanın bitmesini beklerken bu aşk bitmiş.

 

İlişkisi biten Cem Yılmaz olsada yılın kendini bitireni, en yakın dostu Ozan Güven oldu…

Deniz Bulutsuz, Ozan Güven’in kendisini darp ettiğini açıklayarak davacı oldu. Ozan Güven’in 13,5 yıl hapsi istenirken oynadığı Babil dizisinden ayrılmak zorunda kaldı. Tüm işleri tepe taklak giderken kendisi de tepe taklak gitmiş olacak ki hastanelik oldu. Evde düştüğü için kafasının yarıldığı söylenen Ozan Güven’in ameliyat bile olduğu iddia edildi.

 

2 Kere Elçin

 

Yılın elini attığını kurutanı maalesef Elçin Sangu oldu. İlk önce “İyi Günde Kötü Günde” dizisi yayından kaldırıldı. Sonra pandemi nedeniyle sinemalarda gösterilemeyen “9 kere Leyla” filmi, Netflix’te yayınlanmasıyla uzun yıllardır en çok eleştirilen ve en beğenilmeyen film oldu. Böylece Elçin Sangu 2’de 2 yaparak büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. İlişkisininde problemli sürdüğü söylentileri çıkan Sangu’nun hayatında her şeyin ters gitmesi geçen sene tamda bu gün “Hissediyorum bu yıl (yol) çok güzel olacak…” tweetini atmasıyla başladı. Bu sene ne tweet atacağı, yine hislerinin tam tersinin mi çıkacağı ve hep mi hislerinin böyle tam tersinin çıktığı merak konusu…

 

Yılın kurtulanları ise “Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum” şarkısı adeta üzerine yapışan Hakan Altun ve Gonca Vuslateri oldu. Gonca Vuslateri ile büyük bir aşk yaşamaya başlayan Hakan Altun artık telefonun başında beklemekten kurtulurken, asla Türk erkekleriyle yapamam diyen Gonca Vuslateri de ön yargılarından kurtulmuş oldu.

 

Yılın başına talih kuşu konanı ise, Can Yaman oldu! Libido açıklamasıyla şimşekleri üzerine çeken Can Yaman, İtalya’da katıldığı programda bir kadına verdiği malum cevap üzerine uzun süre konuşulup eleştirilmeye devam etti. Anlaştığı diziden bile başlamadan çıkartılan Can Yaman, askere gidince sular biraz olsun durulmuş oldu. Gidişi sıkıntılı olan Can Yaman’ın dönüşü kendisi için muhteşem oldu. İtalya’da dizi anlaşması yapan Can Yaman bölüm başı, yani haftada 925.000 TL kazanacak. Bu anlaşmayla birlikte Türkiye’de şimdiye kadar oyunculuktan en çok para kazanan isim de olmuş oldu.

 

Geçmişte evli bir erkekle tatilde yakalanan, ardından evli olduğunu bilmediğini ve ayrıldığını söyleyen Ece Erken gönlünü tekrar evli, mutlu, çocuklu bir adama kaptırdı. Sunuculuğunu üstlendiği magazin programında herkesin en ufak yanlışını eleştirirken kendisinin eleştirilmesine öfkelendi. Yılın en öfkelisi olan Ece Erken, sadece eleştirilere öfkelenmekle de kalamdı, arabaları parçalarken kameralara yakalandı. Sunduğu programdan ayrılmak zorunda kalan Ece Erken bir süre sonra evli sevgilisinden de ayrıldı.

 

Evli sevgili demişken, evli bir adamla aşk yaşadığı için hem de acımadan hasta bir kadına yaşattıkları için oldukça eleştirilen Ebru Şallı, sevgilisinin boşanıp kendisiyle evlenmesiyle 3. kez evlenmiş oldu. Bir yandan lüks hediyeleri konuşulurken bir yandan da eski eşin yaşadığı zorluklar konuşuluyordu ki Ebru Şallı en büyük acıyı yaşadı. Evladını daha küçücük yaşta toprağa verdi. Allah kimseye evlat acısı göstermesin. 2021’de kendisine dayanma gücü diliyorum… Allah yardımcısı olsun…

 

SMA Hastalıklı Çocukların Yarınları Oldular

 

Pandemi döneminde Instagram’da ünlülerin yaptığı canlı yayınlar büyük moral verirken, bu yayınlar SMA’lı çocuklarımıza yardıma dönüşerek umut verici oldular. Pelin Akil’in çok yorgun olmasına rağmen saatlerce ünlülerle yaptığı canlı yayın. Başaracağına inancı Öykü bebeğin hayatını kurtardı. Bergüzar Korel, daha aylar önce SMA’lı çocuklara yardım eli uzatan firmaların ücretsiz reklamını yapmaya başladı. Yaptığı canlı yayından pek çok yardım toplandı. Saymakla bitmeyecek kadar ünlü isim SMA’lı çocukların yarını oldu. Bir kez daha nasıl bizim bize yettiğimizi, yardımseverliğimizin sonu olmadığını görmüş ve göstermiş olduk.

 

Acun Ilıcalı Batar mı Çıkar mı?

 

Acun Ilıcalı Exxen ile Netflix’e rakip oldu derken gördükki YouTube’a da rakip olmuş. Konuşanlar programının tüm bölümlerini silerek Exxen’e geçen Hasan Can Kaya izleyicisinin büyük bir çoğunluğunu kaybetti. Sosyal medya platformlarından yapılan anketlerde çoğunluk bir daha izlemeyeceğini söyledi. Konuşanlar izlenir mi izlenmez mi önümüzdeki haftalarda görmüş olacağız. İlk hafta ücretsiz olan Exxen’e ilgi mutlaka büyük olcaktır. Oldukça çok ve birbirinden farklı iddialı projelerin olduğu Exxen’in hemen Netflix’in yerini alamayacağı çok bariz olsa da Acun Ilıcalı’nın çok fazla yatırım yaptığı da çok bariz. Hayatı boyunca hep büyük riskler aldığını ve bu riskler sonucunda hep başarılar kazandığını anlatan Acun Ilıcalı’nın girdiği son riskin sonuçlarını hep birlikte göreceğiz. Türklere ait bir platformun tüm dünyaya yayılabilecek olmasının ihtimali bile umut vaad ediyor.

 

Yıllardır evlenip çocuk sahibi olmayı istediğini her fırsatta dile getiren Hadise, Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlamıştı. O Ses Türkiye programında jüri olan Hadise, Kaan Yıldırım ile birlikteyken bir diğer jüri üyesi olan Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan’da gönlünü Hadisenin sevgilisi Kaan Yıldırım’ın eski eşi Ezgi Eyüboğlu’na kaptırdı. O Ses Türkiye’nin çekimlerinde pişti olup olmadıklarını bilmiyoruz ama bu ilişkiler yılın değişik bir tesadüfü olmuş oldu. İlişkilerde son durumu soracak olursanız da Hadise ve Kaan Yıldırım geçtiğimiz günlerde ilişkilerini noktaladılar.

 

Ve gelelim yılın bahsedeceğimiz son olayına. Bu olayı sona bıraktım çünkü yazmaya bile elim artık inanın gitmiyor. Artık o kadar bıktık ki başkaları adına utanmaktan, artık o kadar bıktık ki kadına, hayvana, çocuğa ve yaşlılara uygulanan şiddetten; 2021’e girerken bile bunu konuşmaktan… Halil Sezai’nin, Tuzla’da kiraladığı villanın önünde 67 yaşındaki komşusunu dövmesi gündeme bomba gibi oturdu. Halil Sezai bu nedenle 43 gün tutuklu kaldı. Ardından hapis cezasına çarptırılarak tahliye edildi.

 

Evet 2020’de magazin dünyasında en çok konuşulan haberleri bir kez daha birlikte yorumladık. 2020 herkeste farklı farklı izler bırakan bir sene oldu.

 

Benim içinse 2020 kendimi bildim bileli en büyük hayalim olan sizlere yazılarımla ulaşabilmeyi başardığım unutulmaz bir yıl oldu. Yeni yılda sizlere daha çok yazarak ulaşabildiğim, belki de seni hiç tanımadan içinden geçenleri dillendirebildiğim bir yıl olması dileğiyle…

 

Sevdiklerinizin değerini bildiğiniz, sağlıklı seneler…

 

2021’in ilk köşe yazısında görüşmek üzere…