Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Cem Yılmaz Mahkemelik Oldu!
Tuğçe Arıbaş
Cem Yılmaz Mahkemelik Oldu!
02.06.2021 Çarşamba 11:36

Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı’dan aldığı 125.000 ₺’lik nafakası dillere pelesenk olmuş, nafakası ile neler yapabilceğine, hangi markadan neler giyebileceğine kadar haber yapılmıştı. Şeyma’nın astronomik nafakasını konuşurken bir ismi gözden kaçırdığımız dün bir dava ile ortaya çıktı. Meğer Ahu Yağtu’da Cem Yılmaz’dan ayda 10.000 dolar yani yaklaşık 85.000₺ nafaka alıyormuş. Cem Yılmaz’da nafakanın 40.000₺ olması için dava açtı. Cem Yılmaz boşanırken Ahu Yağtu’ya ayrıca 500.000 dolarlık tazminat da ödemişti. Açıkçası arabalarına, saatlerine, sanat eserlerine servet harcayan Cem Yılmaz’ı nafakanın zorlayacağını düşünmüyorum ama Türkiye şartlarında gerçekten bir kaç sene evli kaldığın için servet ödemek hiçte mantıklı gelmiyor. Önce 500.000 dolar, boşandıktan beri senelerdir her ay 10.000 dolarlar. Çoğu üst düzey çalışanın bile ömür boyu bir araya getiremeyeceği rakamlar. 

Atalarımızın çok doğru bir sözü vardır. Yuva yıkanın yuvası olmaz! Şeyma Subaşı, Acun’un hayatında nasıl yuva yıkan kadın olduysa Ahu’nunda pek bir farkı olmadığı söylenir. Şimdilerde Sadakatsiz dizisi ile damga vuran Cansu Dere’nin bu başarısının altında belkide gerçek hayattaki yaşanmışlıkları yatıyordur. Çünkü Cem Yılmaz ile 7 yıl süren bir birliktelikleri varken Cansu Dere’nin çok yakın arkadaşı olan Ahu Yağtu hamile kalarak Cem Yılmaz ile evlendi. Yani anlayacağınız o ki, yuva yıkanın her ne kadar yuvası olmasa da servet değerinde nafakası oluyor artık. 

Konu nafakadan açılmışken diğer ünlü isimlerinde nafakaları şöyle:

Acun Ilıcalı 2. eşi Zeynep Hanıma 150.000₺

Mehmet Ali Erbil, Tuğba Coşkun’a 10.000 dolar

İvana Sert 5. 000₺

Ece Erken 1.500 dolar

Caner Erkin, Asena Atalay’a 132.500₺

Hakan Yılmaz, Bengü Yılmaz’a 3.700₺

Mustafa Sandal, Emina Jahovic’e 25.000₺

Konu maddiyattan açılmışken Meryem Uzerli’den bahsetmeden kapamayalım. Muhteşem Yüzyıl dizisinden tükenmişlik sendromuyla ayrılmasının ardından hiç bir dizide eski başarısını yakalayamadı Meryem Uzerli. Maddi açıdan kendini kurtarıcak hemde tükenmişlikte yaşayamacağı gelir kaynağı Instagram hesabı oldu. Bir paylaşım deyip geçmeyin. Meryem Uzerli’nin tek bir reklam paylaşımı 259.000₺. Ne dizi setlerinde yorulma ne de ezber! Artık post paylaşmaktan da tükenmez heralde. 

Bu fiyatın uçukluğu çok konuşuldu tabi ama sanatçı olmayıp ortalama sadece  400.000 takipçisi olan bir kişi bir story başına yaklaşık 15.000-20.000 ₺ alırken. Hatta bir tek o gün o ürünü tanıtıcaksa ek olarak 2 katını isteyebiliyorken ve markalar bu paraları gözünü kırpmadan verdiğinde kimse bir şey demiyorsa Meryem Uzerli gibi pek çok ülkede hayranı olan bir yıldızın bu ücreti almasını da eleştiremez kimse. 

Neyseki Haluk Levent var da hayır yapmak için verilen paradanda bahsedebileceğiz. Haluk Levent dün derneğinin sayfasına girip başvuru yapacak, zor durumda olan müzisyenlerin 400₺’ye kadar ödenmemiş elektrik, su ve doğal gaz faturalarını ödeyeceklerini duyurdu.

Keşke markalarda 15 saniyelik story ile tanınmak yerine bu zor pandemi şartlarında uzattıkları yardım eliyle adlarını duyurmayı da deneyebilseler. 

Şu an Haluk Levent dediğinizde 10 insandan 8’i yaptığı yardımlardan bahsedecektir. Ama 10 yıl önce sorsanız borçlar ve hapis cezası söylenirdi. Haluk Levent zor durumda kalan insanlara yardım eli uzattıkça herkes tarafından takdir görerek paylaşıldı. Çünkü artık yapılan yardımlar adeta viral olarak, herkes tarafından paylaşılıp takdir ediliyor. Adını duyurmak isteyen markalar keşke zor durumda kalan vatandaşlara yardım eli uzatabilseler. Emin olun normalde ürününüzü 15 saniyelik bir videoda görüp almayacak insan bile size karşı marka sadakati kazanarak sizin ürünlerinizi almak isteyecektir.