Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Bir Mayonun 40 Yıllık Hatırı Varmış!
Tuğçe Arıbaş
Bir Mayonun 40 Yıllık Hatırı Varmış!
30.12.2019 Pazartesi 11:28

Herkese merhaba, artık bu köşeden HABER365’in sadık, kemikleşmiş okur kitlesiyle buluşacağım için çok mutlu ve heyecanlıyım. Burada magazin dünyası hakkında pek çok şeyden bahsedeceğiz. Yeri gelecek magazinin nabzını tutarken çok eğleneceğiz, yeri geldiğinde şaşıracak bu da mı yaşanmış derken, yeri gelecek tepki göstereceğiz. Ama en önemlisi yaşanan her şeyden haberiniz olurken pek çok şeyi ilk siz biliyor olacaksınız.

Nerede O Eski Dostluklar!

Süperstar Ajda Pekkan Yeşilçam’ın usta ismi Hülya Koçyiğit’in programına katıldı. Programda geçmiş günler konuşulurken, Hülya Koçyiğit ikisi arasındaki pek çok gence, hele günümüzde kazanma hırsıyla, hep en iyisi olmak isteyen, rakiplerini alt etmeye çalışanlara örnek olması gereken bir anı paylaştı. Ajda Pekkan ile Hülya Koçyiğit 1963 senesinde Ses Dergisinin yarışmasına katılırlar. Çekimler için sahile gidilir ve yarışmacılardan mayolarını giymeleri istenir. Hülya Koçyiğit ne yapacağını bilemez çünkü mayosu yoktur. Ajda Pekkan durumu görünce kendi mayosunu Hülya Koçyiğit’e verir ve kendi başka bir bikini giyer. Böylece Koçyiğit çekimlere katılabilir ve yıllar sürecek dostluğun ilk adımı atılmış olur.  İki büyük sanatçı, pek çok kişinin idolü olmuş iki kadın yıllar sonra tekrar naifliğin ve yardımseverliğin dostluğun önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Ajda Pekkan henüz 17 yaşındayken bir rakibini eleme fırsatı varken, kazanmasına yardım edebilecek kadar düşünceli biriymiş. Her zaman hiçbir şeyin boşuna yaşanmadığını ve her şeyin de bir sebebi olduğuna inanmışımdır. Ajda Pekkan’ın yıllarca zirvede olmasının bir sebebi de yeteneği kadar iyi niyetidir belki de. Keşke günümüzde de böyle dostlukları, çıkarsız olan yardımlaşmaları tekrar görebilsek. Hep nerede o eski bayramlar diyoruz. Belki de bayramlar giderken dostlukları da beraberinde götürmüştür. Olamaz mı? Ayrıca, programda gençlere çok güzel bir mesaj daha vardı. Ajda Pekkan oyunculuk yaptığı yıllarda her boş anında müzik dinlediğinden ve şarkılar ezberlediğinden bahsetti. Hatta devamlılığı olan bir sahnede saçını başka renge boyattığı için yönetmenin cetvel kırdığını anlattı. Çünkü hep aklının müzik yapmakta olduğunu, tüm enerjisinin orda olduğunu anlattı. Yeteneğin ve ilgi duyduğun mesleği yapmak işte bu kadar önemli.

Emmy Alındı! Yeni Film Yolda! Sıra Tatil’de!

Ülkemizin ilk Emmy ödüllü aktörü Haluk Bilginer’in ödül aldıktan sonra oynayacağı ilk yapım belli oldu. Bilginer 6 yıl sonra tekrar Demet Akbağ ile kamera karşısına geçecek. Çekimleri yılbaşından sonra başlanacak, Ezel Akay’ın yöneteceği “Dokuz Kere Leyla” adlı filmde rol alacak olan Haluk Bilginer, şimdilerdeyse alınan duyumlara göre bir yıl önce barıştığı eski eşi Aşkın Nur Yengi ve 13 yaşındaki kızlarıyla Finlandiya tatili hazırlığında. Tatil programını hazırlayan Aşkın Nur Yengi, kuzey ışıklarını izleyebilmek için geceliği 10.000 TL olan bir otel tercih etmiş.

O Makyajlı Halinden Eser Yok Şimdi!

Her zaman söylenen bir klişe vardır. Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. Ünlüler dünyasında her zaman güzellikleri ve bakımlı halleriyle kendilerine hayran bırakan kadınlar gibi olmak istemişizdir çoğu zaman. Ama bazen ortaya çıkan kareler tüm bu düşüncelerde ne kadar haksız olduğumuzu gösteriyor. Hollywood’un efsane ismi, bir dönemin en güzel kadınlarından olan Sharon Stone’un basına sızan makyajsız görüntüleri hayranlarını şaşkınlığa uğrattı.  Fotoğrafa binlerce yorum yapılırken, beni en çok “Stane’a bunu yapan hayat bize ne yapmaz.” yorumu güldürdü.     

Beren Saat’in Günümüzün İlişkileri Yorumu

Uzun zamandır röportaj vermeyen Beren Saat, yeni Netflix dizisi “Atiye” hakkında Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuştu. Tekrar birlikte görüntülenmeye başlasalar da son dönemlerde Kenan Doğulu ile ayrılacakları, birbirlerini aldattıkları konuşulması hakkında daha önce hiçbir yorumda bulunmayan Saat evliliği hakkında da ilk kez konuştu. Günümüzün ilişkileri hakkında bir genellemede bulunan Saat, ilişkilerin sadakat beklentisi olmayan bir hal aldığını ifade etti. Aldatma iddialarının üzerinden kısa bir süre sonra bu açıklamada bulunması sonucunda Beren Saat, magazin basınında uzun süre konuşulacağa benziyor.