Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Acun Ilıcalı Mı? Cem Yılmaz Mı? Demet Akalın Mı?
Tuğçe Arıbaş
Acun Ilıcalı Mı? Cem Yılmaz Mı? Demet Akalın Mı?
07.02.2020 Cuma 11:44

Medya Takip Merkezi, 2020 yılında en çok kimlerin konuşulduğunu açıkladı.

Zirvede, Çağla Altunkaya ile yaşadığı aşk haberleri ve Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası TV8’de yardım kampanyası düzenlemesi haberleriyle Acun Ilıcalı oldu.

Acun Ilıcalı’nın ardından 2. sırayı Cem Yılmaz aldı. Bu ay Cem Yılmaz pek çok şekilde magazin gündeminde yerini aldı. Youtube’da pek çok kanala konuk olan Yılmaz, aynı zamanda Karakomik Filmler 2 ile adından sıkça söz ettirdi. Tüm bu haberlerin yanı sıra Cem Yılmaz’ın en çok aşk hayatı konuşuldu. Defne Samyeli ile uzun süreli birlikteliklerinin noktalanmasının üstüne Serenay Sarıkya ile adının aşk dedikodularına karışmasıyla Cem Yılmaz zirveyi zorladı. Serenay Sarıkaya’nın yıllar önce Beyaz Show’da ben istediğim erkeği elde ederim sözlerini ve Cem Yılmaz’ın Serenay’ın oynadığı Alice müzikalinin 50. oyununun kutlamalarına katılmasını göz önünde tutarsak 2020 yılında daha çok Serenay ile Cem Yılmaz’ın aşkını konuşacağımız aşikar.

AHBAP Derneği ile kariyerinin hiçbir döneminde konuşulmadığı kadar konuşulup aranır hale gelen Haluk Levent, zor gününde insanların yanında olmaya devam ederek listeye 3. sıradan girdi. Haluk Levent yardımına koştuğu insanlar dışında aslında hepimize de umut kaynağı oluyor. Kimsenin kimseye güvenemediği, acıdıkça seni acınacak hale getiren, dost dediğinin alçakça sırtından vurduğu, iyi olmanın iyilik yapmanın bedelini ödemekten yorulmuş, artık iyilik yapmaktan korkar hale geldiğimiz zamanlarda böyle insanların da varlığını görüp içimizdeki iyi tarafı canlı tutmamıza yardımcı oluyor.

Umarım tüm enerjisini insanların iyi niyetini kullanmak için kullanan, zavallı küçücük beynini çok büyük sanıp yanına kar kalır sanacak kadar aciz durumda olanlar da Haluk Levent’in insanlığından ders alıp, verici olmanın günün sonunda yastığa yattığında ertesi günkü kurgulanacak yalanlar dışında, iyilikleri düşünmenin huzurunu kavrayabilirler.

Umarım değil hayatlarınız, gölgeleriniz bile böyle insanlarla kesişmez…

Haluk Levent’ten bu kadar bahsetmişken Umuda Koşanlar Derneğiyle yaptığı iyiliklerin ardı arkası gelmeyen Gamze Özçelik’ten bahsetmemek olmaz. Tüm hayatını bir anda değiştirerek hayatını hayır işlerine adayan Özçelik’in son olarak 400 bin TL’ye evini sattığı ve Afrika’da su kuyuları açtırıp şehitlerimizin adlarını verdiği söylenmişti. Gamze Özçelik bu iddiaları “Yapmadığımız şeyler için bizi övmeyin, yaptığımız şeyler için de bizi övmeyin. ‘Hamd ve övgü yalnız Allah’adır.’ İstemezse yaprak kımıldamaz, isterse olmaz denen olur.” diyerek iddiaların asılsız olduğunu ifade etti. İfade ederken bile Allah yolunda açıklama yapan Özçelik geçmişiyle yargılanıp eleştirilse de bu ülkenin örnek alınabilir bir elin parmağını geçmeyecek ünlülerindendir.  Yaptığı yardımlardan feyz alacaklarına hala geçmişi kanırtanlara Necip Fazıl Kısakürek’in şiiri cevap niteliğinde;

Geçmişi Kurcalayanlara!

Ben geçmişimi çöpe attım.

Çöpü karıştıranlar ise kediler ve köpeklerdir.

Listeye devam edecek olursak; dördüncü sıradaki isimde Demet Akalın oldu. Attığı her adım olay olan Demet Akalın özellikle kızının 6. yaş günü için 275 bin TL’lik minibüs hediyesiyle çokça konuşuldu. Kızı için kapısında Hira yazan pespembe bir minübüs alan Demet Akalın, kızının hediye karşısında ne kadar mutlu olduğunu, sevinç çığlıkları attığını açıkladı. 275 bin TL çok olduğu için eleştirilere mağruz kalan Akalın, yaptığı açıklamada aslında çok tanıdık şeyler söyledi. Her anne çocuğu için tüm imkanlarını kullanır. Cebinde 100 lira olan bir anne gözü kapalı nasıl tüm parasını gözünü kırpmadan çocuğu için harcayabiliyorsa, oldukça varlıklı olan Demet Akalın’da kızı için 275 bin TL harcayabiliyor.

2020 yılı oldukça hareketli başladı. Diğer aylarda listede ki değişimi takip ederek yorumlamaya devam edeceğiz…