Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
2019'da Ünlülerin Fırtınalar Geçidi!
Tuğçe Arıbaş
2019'da Ünlülerin Fırtınalar Geçidi!
03.01.2020 Cuma 15:53

Magazin dünyasında oldukça hareketli geçen 2019’u geride bıraktık. Bu yıl ünlülerin hayatında çok büyük değişiklikler çok büyük skandallar yaşandı. 2020 gelişmelerini konuşmadan önce gelin birlikte 2019’da neler yaşandı genel olarak değerlendirelim.

Sana inandım koştum geldim. Dünde ne vardı unuttum geldim.

2019 yılında aşk hayatı en çok karışan ve en çok konuşulan isim ünlü şarkıcı Sıla oldu. Ocak ayında Masterchef yarışması ile ünlenen ve o dönemde halen evli olan şef Hazer Amani ile arabada sarmaş dolaş bir halde görüntülenmeleri gündeme bomba gibi oturdu. Bu yakalanışın üzerine şubat ayında Ahmet Kural’a şiddet görmesi sebebiyle açtığı davanın görülmeye başlanmasıyla tüm gözler tekrar Sıla’nın üzerindeydi. Kural’ın kıskançlık krizine girmiş olduğu iddiaları ve kendisinin bunun bir intikam davası olduğunu vurgulaması, uzun süre konuşuldu. Mart ayına gelindiğindeyse Hazer Armani eşinden boşandı. Kadına şiddete susmayıp dava açan Sıla’nın resmi olarak evli bir adamla ilişki yaşaması da bir nevi kadına şiddet değil midir? Yorumu size bırakıyorum. Ardından çiftin evlenecekleri iddiaları konuşulmaya başlandı. Peki aşkta son durum ne? Ünlü çift tanıştıkları gün olan 13 Ocak’ta evlenecekler. Şu sıralar çiftin evlenecek olmalarından çok Sıla’nın 1,5 aylık hamile olduğu iddiaları konuşuluyor. Genel olarak tüm bu yaşananlara bakıldığında, Sıla sanki “Bana Biraz Renk Ver” şarkısını 2019 yılında yaşayacaklarını görerek yazmış gibi gözükmüyor mu sizce de?

Yeni aşklar başladı. “Şeymacun” etkisi halen sürüyor.

Şeyma Subaşı’nın “Bizim aramıza nazar bile giremez” diyerek yorumladığı, 2018 Kasım ayında bir anda biten Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı evliliğinin ardından birçok isim ortaya atıldı.  Daha boşanmadan kısa bir süre önce katıldığı programda Şeyma’ya olan aşkını anlatan Ilıcalı’nın aniden Şeyma Subaşı ile boşanması doğal olarak akıllarda birçok soru işareti yarattı. İkilinin hayatında olan kişiler hakkında ortaya atılan iddialardan biri ilk kez, Subaşı’nın Tayland’ın ünlü adası Phuket’te, Fransız DJ Guido Senia görüntülerinin ortaya çıkmasıyla kanıtlanmış oldu. Şeyma Subaşı 2019 yılını Guido ile geçirirken, bir yandan katıldığı programlarda Acun Ilıcalı ile evliliği hakkında sıkandal konuşmalar yapmaya devam etti. Acun Ilıcalı cephesindeyse, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde, adının daha önce aşk iddialarına karıştığı Çağla isimli güzelin, seyirciler arasında dans ederken gösterilmesiyle tüm iddialar yeniden alevlendi.

Yılı en acılı geçirenlerden biri Seren Serengil oldu. Hamileliği sırasında evliliğinde çıkan sorunlar nedeniyle boşanma kararı almasıyla; eşinin katıldığı programda, bebeği hakkında bulunduğu iddiaları kaldıramayan Serengil, bebeğini kaybetti. Yıllardır anne olmak istediğini her fırsatta dile getiren Serengil’in bunlarında üstesinden gelecek kadar güçlü olduğu kuşkusuz.

Yılın diğer acılı ismiyse maalesef Demet Akbağ oldu. Akbağ hayat arkadaşı Zafer Çıka’yı trafik kazasında kaybetti. Her zaman örnek evlilikleri ve mutluluklarıyla gördüğümüz çiftin bu acı ayrılığı tüm sevenlerini yasa boğdu.

Kimi evlendi kimi boşandı

Bir şeyi kırk kere söylersen olur diye bir söz vardır. Şimdi magazin haberleriyle bu sözün ne ilgisi var diye düşünebilirsiniz ama tam olarak Serdar Ortaç’ın başına geldi. Son yıllarda devamlı Chloe Loughnan ile boşanacakları yazıldı çizildi. Onlar mutlu olduklarını söyledikçe haberlerin ardı arkası kesilmedi. 2019 yılında tek celsede boşandılar. Her ne kadar boşanmış olsalar da Serdar Ortaç, yılbaşında sahnede ayrılmış olsa bile evliliğin güzel olduğunu hala da başkasına bakamadığını söylemiş. Ben 2020 yılında tekrar barışacaklarına, orta yolu bulacaklarına inanıyorum. Tabi 2019’da kimi ünlü isim boşanırken kimi de evlendi.

İlişkileri başladığında Akkuş’un evli olması sebebiyle çok konuşulan hatta Seren Serengil ile bu ilişki sebebiyle dostlukları sona eren Ebru Şallı, Uğur Akkuş ile evlendi. Bir diğer evlilik haberiyse Demet Şener’den geldi.  Şener, bana 2019’un en güzel hediyesi dediği Cenk Küpeli ile dünya evine girdi. Eşinin ailesi tarafından istenmediği belirtilen Şener’e, Küpeli büyük destek verdi. Çift, sosyal medya hesapları üzerinden mutluluklarını herkesle paylaşıyor.

Bu Ne Yaman Çelişki?

Erkenci Kuş dizisyle yıldızı parlayan Can Yaman bir anda pek çok ödül alıp gittiği her ülkede hayranları tarafından yoğun ilgi gördü. Kendisine yönelik ilgi arttıkça açıklamaları da değişmeye başlayan Yaman, yurt dışında katıldığı bir programda, kadın seyirciye verdiği cevap ve libido çıkışıyla büyük bir kitleyi karşısına aldı. Bu tepki üzerine mart ayında yayınlanacağı söylenen dizisi yapımcı Faruk Turgut tarafından iptal edildi. Eski sevgili Demet Özdemir, bir daha adını anmamasını isterken bazı ünlü oyuncular Can Yaman’a prim vermek istemediklerini ve kendisini tanımadıklarına dair açıklamalarda bulundu. Tüm bu yaşananların üzerine şu sıralar Can Yaman sessizliğini koruyor.

2019 yılının kuşkusuz kafası en karışık ismi “Hayat Devam Ediyor” dizisinde canlandırdığı ‘çocuk gelin’ rolüyle tanıdığımız Meltem Miraloğlu oldu. Miraloğlu bir anda ABD’de kendisinden 48 yaş büyük, 80 yaşındaki Amerikan bir adamla evlendi. Maddi sıkıntılar yaşadığını, birbirlerine “aşık” olduklarını söyleyen Miraloğlu, kocasını terkederek kayıplara karıştı. Miralğlu’nun nerede olduğu bilinmiyor.

Yılın en değişen ünlüsü Çağatay Ulusoy oldu. Hep yabancı oyuncuların rol için alıp verdiği kilolar haber olmuştur. Bizden de daha önce Gupse Özay, Deliha rolü için kilo alıp vermesinden dolayı sağlık problemleri yaşamış ve uzun süre konuşulmuştu. Best Model yarışmasıyla tanınıp, pek çok başarılı yapımda rol alan Çağatay Ulusoy karşımıza oldukça kilolu çıktı. Kısa bir süre sonra, hayranlarını şaşırtan bu görüntünün sebebinin oynayacağı yeni film olduğu ortaya çıktı. Ne yazık ki projenin iptal olmasıyla Çağatay Ulusoy’un aldığı kilolar da boşa gitmiş oldu.

 Bu sefer; purolu, yatlı, fabrikalı adamlar kazandı.

Kendisini modern zaman dervişi olarak gören Metin Hara ve Adriana Lima aşkı 2019 yılında bitti. Hara ilişkilerinin başında “Bu sefer purolu, yatlı, fabrikalı adamlar kazanmadı, 30 liraya alınan bir müzik kutusu, bir kağıda yazılan şiir kazandı.” açıklamalarında bulunmuş, bir de üstüne eski sevgililerinin de ne kadar güzel olduğunu görebilmemiz için eski sevgililerini Google’lamamızı istemişti. Yani bir kadın; zengin bir adamı seçmemiş, böylece “purolu adamlar” kazanmamıştı fakat modern zaman dervişimiz için değişen hiçbir şey olmamış, sadece güzel kadınlar kazanmaya devam etmişti. Hara’nın karmaşık düşüncelerini bırakıp Lima’ya geçelim. Adriana Lima, kalbini Türk iş adamı Emir Uyar’a kaptırdı. İlişkilerinin nasıl başlandığıysa gizemini hala koruyor.

Yılın en imrenileni kuşkusuz tüm oyuncuların hayalini süsleyen Emmy ödülünü kazanan ilk Türk olan Haluk Bilginer oldu.

Rüzgar gibi geçen 2019’un etkileri halen sürerken 2020’de yaşanacakları hep birlikte görüp birlikte yorumlamaya devam edeceğiz.