Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
SELAHATTİN ÖZGÜNDÜZ SES VERDİ
Dr. Ömer Aydın
SELAHATTİN ÖZGÜNDÜZ SES VERDİ
14.03.2020 Cumartesi 12:50

ÖNCE CEVABA KONU YAZIMA BAKALIM

SELAHATTİN ÖZGÜNDÜZ’ÜN MASKESİ DÜŞTÜ

CAFERİLERİN TÜRKİYE’DEKİ LİDERİ,SÖZDE HOŞGÖRÜ VE YİĞİTLİK TİMSALİ SELAHATTİN ÖZGÜNDÜZ, VAR OLDUĞUNU SANDIĞIMIZ VİCDAN VE MERHAMETİNİ YİTİREREK, SURİYE’Yİ, İDLİB’İ CEHENNEME ÇEVİREN İBLİS ESED’E, “NEDEN ESAD DİYORDUNUZ? ZATEN O ESED’DİR ALLAH’IN ASLANIDIR.“ DİYE GÜZELLEMELER YAPIYOR.

ÖZGÜNDÜZ’E GÖRE; ÇOLUK ÇOCUK DEMEDEN SİVİLLERİN ÜZERİNE BOMBA YAĞDIRAN ŞEREFSİZ ZALİM ESED, ÜLKESİNİ TERÖRİZME VE İSRAİLE KARŞI SAVUNAN KANATSIZ BİR MELEKTİR.ONU RUSYANIN KUCAĞINA BİZ İTELEMİŞİZ.

BİZ SURİYE’DE KALDIKÇA, ASLANI RUSYA’NIN KUCAĞINA DAHA FAZLA YERLEŞECEKMİŞ.

SELAHATTİN ÖZGÜNDÜZ; BUGÜNE KADAR SENİ ADAM YERİNE KOYDUĞUM İÇİN UTANIYORUM.

CHP ESKİ MİLLETVEKİLİ ALİ ÖZGÜNDÜZ YEĞENİN Mİ, BİRLİKTE SAMİMİ POZLAR VERDİĞİN SELAHATTİN DEMİRTAŞ MI ZEHİRLEDİ SENİ.

YOKSA TAKIYYE Mİ YAPIYORDUN? MEZHEBİNDE TAKIYYE FARZDIR YA.

SEN HEM ZALİMLERİN FASIKLARIN, ŞEYTANLARIN YANCISI, HEM DE ŞİA/ NUSAYRİ BEZİRGANIYMIŞSIN.

SURİYE OLAYI BAŞLADIĞINDAN BERİ YAKLAŞIMLARINLA, KONUŞMALARINLA, DUA VE BEDDUALARINLA; CAFERİ, ŞİA, ALİ’Lİ /ALİSİZ ALEVİ, NUSAYRİ... TOPUNUZUN BİR BÜTÜNÜN AYRILMAZ PARÇALARI VE AYNI YOLUN YOLCUSU OLDUĞUNUZU KAFAMIZA MIH GİBİ SOKTUN.

BİR DE TAKIYYEYE DEVAM EDİP, GÜRLÜYORSUN ”BU MEZHEP SAVAŞI DEĞİLDİR. OLUP BİTEN ESED’İN TERÖRİSTLERLE MÜCADELESİDİR.ÜLKE SAVUNMASIDIR. ”

AHMET HAKAN’A BUGÜN “ESSED’E ALLAH’IN ASLANI DEMEM 2013 TARİHİNDEDİR” DİYE SAVUNMA YOLLAMIŞSIN. O DA İNANMIŞ SANA. DÜZELTME YAYINLAMIŞ.

AMAN BİR HAKSIZLIK YAPMAYAYIM DİYE İNTERNETTE DOLAŞTIM. YOUTUBE’A BAKTIM.SAYISIZ ESED GÜZELLEMENE RASTLADIM. NASR TV'DE YAYINLANAN TAYYİP BEY’İ HEDEF ALAN KONUŞMALARINI DA. CEM TV'DEKİ ŞEHİDLERLE İLGİLİ LAFI DOLAŞTIRIP TOP ÇEVİRMELERİNİ DE SEYRETTİM.

YALAN DA SÖYLÜYORSUN. AHMET HAKAN’I DA KANDIRMIŞSIN.BU ONUN SORUNU.
BİZİM AKLIMIZLA OYNAYAMAZSIN.MEZHEBİ YAKLAŞIMLARLA HER ZAMAN VE HER YERDE ESED’İ ASLANLAR GİBİ SAVUNUYORSUN. ÜLKE İDARECİLERİNİ DE ALAYCI BİR DİLLE KÜÇÜMSÜYORSUN...

SÜNNİLERİN ŞAHSINDA CAFERİLER İÇİN DUYDUĞU SEMPATİNİN İÇİNE SI.TIN.

YAZIKLAR VE LANETLER OLSUN SANA.

AHİRETTE ESED’LE BİRLİKTE HAŞROLASIN

ŞİMDİ SELAHATTİN ÖZGÜNDÜZ'ÜN BANA CEVABINA BAKALIM,

Ömer Aydın

Bu ne öfke ? Emperyalizm, siyonizm, vahabizm ve ihvanizmin Suriyedeki mağlubiyeti mi seni böyle öfkelendirmiş ? Yoksa onların İdlib'te Türkiye Cumhuriyetine kurduğu tuzak, Cumhurbaşkanı ve beraberindeki heyetin Moskova ziyaretiyle bozuldu diye mi bu kadar öfkelisin?

Yoksa vahhabilerin bir birini yediği, prenslerin zindana tıkıldığı haberleri mi seni bu kadar öfkelendirdi ?

Yoksa ABD'nin baskısıyla petrol fiyatlarının düşmesi sebebiyle Suudilerin artık finanse ettiği TV kanallarına ve vahabist terör örgütlerine yeterince para aktaramadıkları, dolayısıyla onların petro dolarlarıyla mevcudiyetini idame ettiren bu oluşumların yenilgilerinin hızlanması endişesi mi seni böyle öfkelendirmiş?

Yoksa Suudilerin yedi günde Yemen'i dize getirip kendileri gibi emperyalizm ve siyonizmin maşası bir yönetime mecbur edeceklerini vaat edip yedi yılda bunu başaramadıkları mı seni böyle öfkelendirmiş ?

Yoksa İran ile Türkiye'yi bir mezhep savaşına tutuşturup ikisini de mahvetme oyunlarının bu iki ülkenin devletleri tarafından bozulması mı seni bu kadar öfkelendirmiş?

Yoksa benim hakkımda bu kadar yaptığın incelemelerde, bütün bu oyunları en başından fark edip gündeme getirmem mi senin bu öfkenin hedefine beni yerleştirdi?

Yoksa Oğuz'un evladını bir birine mezhep bağnazlığıyla kırdırma oyunlarının (İngiliz) Şiası ayağı tarafımdan kırıldığını araştırmaların sonucu görmüş olman mı beni senin öfkenin hedefi durumuna getirdi ?

Ha maske meselesine gelince, ben hiç maskeli olmadım ki maskem düşsün. Sizden biri (mezhep bağlamında) olduğumu hiç söylemedim ve Ali Şiası olduğumu her ortamda iftiharla söyleye gelmiş olduğumu da herkes bilir. Irak'la birlikte Suriye'nin parçalanması İran ve Türkiye'nin de parçalanmasını kolaylaştırır.

Beşşar Esed’in düşmesi durumunda Suriyenin parçalanacağını her aklı başında insan bilir. Hal böyleyken her yurtsever ve Türkiye'nin milli birlik ve toprak bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan, onurlu ve tutarlı her insan gibi benim de bu gerçekler ışığında ülkemin ve bölge ülkelerinin birlik ve bütünlüğünü savunmam, kavmiyet, mezhep, aşîret bahaneleriyle bir birine düşmanlık etmelerine hep karşı oluşum seni üzse de karşı olmaya devam edeceğim.

Bunu fark ettiğin için mi öfkenin hedefine beni koydun ? Azerbaycan, İran, Türkiye,Rusya Federasyonu, Irak, Afganistan(Hazara Türkleri)Türk Cumhuriyetleri, Gürcistan, vs. ülkelerde yaşayan yaklaşık 70 milyon Azerbaycan kökenli Oğuz evladı (Azerî) Türkleri ki tamamı can Azerbaycan'ı ata yurdu cennet vatanımız Türkiye'yi de ana vatan'ı olarak görmekteler, bu gerçeği de bağnazlıktan kurtulmuş herkes bilir.

Bu camiaya ve nübüvvet hanedanı Ehl-i Beyt taraftarı olarak bilinen Balkanlar'dan, Anadolu'dan Hint yarımadasına kadar yaklaşık 300 milyon Alevi-Şia müslüman toplumuna dil uzatmak, hakaret etmek, aşağılamak senin haddin değildir. Ettiğin hakaret ve tel'ini misliyle iade etmekte hiçbir sakınca görmüyorum ama avukatlarım mahkeme karşısında senin kurtuluşun olur diye bir bilgi verdikleri için bunu şimdilik dava sonrasına erteliyorum.

Selahattin Demirtaşla görüşmem, devletimin Cumhurbaşkanı seçilmesinde beis görmeyip seçim yarışına katılmasını onayladığı dönemde randevu istemiş, kabul etmişim ve ülkemin toprak bütünlüğü, milletimin birliği ve devletimin bekası benim ve camiamın kırmızı çizgimiz olduğunu net bir ifadeyle kendisine söylemişim. Kendisi de bunu saygıyla karşılamış orada bulunan herkes de buna şahit olmuştur.

Bu görüşmeden utanç da duymuyorum. Diyaloğun ülkeme zararı değil yararı olduğunu düşünüyorum. Senden izin almam mı gerekirdi ?

Partilerle ilişkimde devletimin faaliyet izni verdiği her partiye aynı mesafede olduğumu, hangi parti listelerinde bu camiaya ne değer vermişse o kadar karşılık bulacağını her platformda dile getirmişim. Ne maske takmışım ne takiyye etmişim.

Aşura Merasimi vs. herkese açık etkinliklerimizde basının ve siyasi partilerin temsilcilerinin huzurunda defalarca bu görüşümüzü maskesiz ilan etmişiz.

Takiyye kur’anî davranış olduğu için her müslümanın yapması onaylanmıştır. Ama bunu iki yüzlülük ya da fitne çıkarmak gibi çarpık yorumlar bizden başkalarının düştüğü sapkınlıktır.

Bir de şu İslam Coğrafyasına bakalım. Afganistan ve Pakistan'ı kan gölü ve harabeye çeviren Taliban, Suriye,Mısır, Irak, Yemen, Somali, Mali, Nijerya, Libya, vs. Afrika ve Asya'daki İslam Coğrafyasını kan gölü ve harabeye çeviren İhvan, El- Kaide, DAİŞ, Eş-Şebab, Boko Haram, HTŞ vs. örgütler ve ülkemize bela edilen saydıklarımızın bir kısmına ilaveten PYD, PKK, FETÖ vs. örgütler Şii-Alevi örgütler midir?

Şimdi, Lübnan Hizbullah’ı, Suriye devleti, İran, Irak, hatta ata yurdum Azerbaycan devletleri ya da bu ülkelerdeki kurum veya örgütlerden herhangi birisi Türkiye Cumhuriyeti devletini yıkmaya çalışıyorsa, toprağını işgal planı yapıyorsa ve T.C. vatandaşı olup bu faaliyetlerinde onlardan birine bilinçli olarak yardım ve yataklık eden her kim varsa cümlesini Allah(c.c.) kahhar adıyla kahr etsin.

Bunlardan her hangi birisi bir Müslümanın Hanefi, Şafii, Maliki veya Hanbeli, Kürt, Türk, Fars, Arap, vs. olduğu için onun kanını döker, malını gasp eder ve namusunu kendisine helal sayıp tecavüz ederse Allah’ın laneti, azabı ve gazabı ona olsun.

Hatta her kim ki bu ülkenin vatandaşı olup kendi ikbal ve kişisel menfaati için bu ülkenin devletine, milletine ve vatanına ihanet ederse, ediyorsa bu ülkede fitne ve tefrika çıkarmaya çalışıyorsa Allahın azabı, gazabı ve laneti ona olsun.

Her kim bu devlete, bu millete, bu vatana yukarıda saydıklarımla birlikte Rus'a, Rum'a, Alman'a, İngiliz'e, ABD'ye, İsrail'e, arap'a, acem'e hatta Türk Cumhuriyetlerinden birine yaranmak için bu devlete, millete ya da vatana ihanet veya hıyanet ediyorsa,ederse Allah'ın azabı, gazabı ve laneti ona olsun.

Ben kimseye onun partisinden veya mezhebinden olduğumu demedim ki takiyye yapmış olayım. Ben türküm, müslümanım, Alevi- şii- caferi-isnaaşeri (12 imamın imametine inanan) yim.

Bu ülkenin misafiri değil asli sahibiyim. Emperyalizme, siyonizme karşı mukavemet cephesindeyim.Türk topraklarının işgaline karşı milli mücadele cephesindeyim. Benim gibi düşünmeyen, inanmayan vatandaşlarım vatana ihanet etmedikçe hepsi benim dostundur.

Düşmanım değildir. Kimse benim gibi düşünmek ya da inanmak zorunda değildir.Ben de kimsenin inandığı ya da düşündüğü gibi inanıp,düşünmek zorunda değilim.

İktidar partisi de dahil hiçbir partinin iç ve dış politikalarını topyekûn kabul ya da reddetme durumunda değilim. Kimsenin yalaka takımından da değilim.

Vatandaşlar olarak bir birimizin görüş ve inancını kabul etmek zorunda olmadığımız gibi hakaret etme ilkelliğinede düşmemeliyiz.

Bu takiiye ise evet ben takiyyeciyim. Ben bu görüşlere sahibim. Bundan dolayı beni ve camiamı tahkir, telin etme haddi değil hakkı da yoktur. Kimi sevip sevmeme konusunda da kimseden icazet almak zorunda değiliz. Herkesin de sevdikleriyle haşr olacağının bilincindeyiz. Bu da onun sorunu kimseyi ilgilendirmez.

12/03/2020

Selahattin Özgündüz

SELAHATTİN BEY,

CEVABINIZI NOKTASINA VİRGÜLÜNE DOKUNMADAN İŞTE YAYINLADIM.

İDDİALARIMIN HİÇ BİRİSİNE DİŞE DOKUNUR BİR CEVAP VEREMEDİN. ALAKASIZ BİR ŞEKİLDE BENİ BİR SÜRÜ SAÇMA SAPAN VE DÜŞMANI OLDUĞUM FİKRİYATA SAHİP OLMAKLA SUÇLADIN. LAFI DOLAŞTIRDIN AMA ESED SEVDANI REDDEDEMEDİN. ZATEN YAZIMIN ANA KONUSU SENİN ESED SEVDANDIR. ESED İLE HAŞROLMANA DAİR DUAMI DA ZIMNEN KABUL ETTİN. DAHA NE OLSUN?

BİZİM ŞİA CAMİASI İLE BİR SORUNUMUZ YOKTUR. SORUNUMUZ, ŞİA CAMİASINI TEMSİL ETME İDDİASINDA OLANLARIN ÇARPIK ZİHNİYETİDİR. 

ŞİA MÜSLÜMANLARI İLE SÜNNİLER ARASINDA OLUŞTURDUĞUNUZ HUSUMETE ÖFKELİYİM. 

HA BİRE, OĞUZ TÜRKMENİ OLDUĞUNDAN VE YÜKSEK TÜRKMEN SEVDANDAN BAHSETMEKTESİN. BUNA MUKABİL, ESED'İN BAYIR BUCAK TÜRKMENLERİNE YAPTIĞI ZULMÜ GÖRMEZDEN GELİYORSUN. 

BİZ EHLİ SÜNNET MÜSLÜMANLARIYIZ. ARI, DURU İSLAMA ZARAR VEREN, ÜMMETİN BİRLİĞİNİ BOZAN, MÜSLÜMANLARI PARÇALAMAYI HEDEFLEYEN, İSLAMI İSTİSMAR EDEN, İKTİDARINA DAYANAK YAPAN, BİTAD EHLİNE, SAPKINLARA, GİZLİ MÜŞRİKLERE, MÜNAFIKLARA, KAFİRLERE, PRENSLERE, SULTANLARA, VAHHABİLERE, SİYONİSTLERE VE EMPERYALİSTLERE ÖFKELİYİM.

VATANIMA GÖZ DİKEN, MEHMETÇİKLERİMİ ŞEHİD EDEN, MİLYONLARCA İNSANI YURDUNDAN SÜREN, BİNLERCE MASUM İNSANI KATLEDEN, AŞAĞILIK İBLİSLERE VE ONLARI SAVUNANLARA, ONLARA “ALLAH’IN ASLANI” DİYE GÜZELLEME YAPANLARA ÖFKELİYİM.

ÜLKEMİN İDARECİLERİYLE, CUMHURBAŞKANIMIZLA ALAY EDEN, KÜÇÜMSEYEN, ONA ZARAR VEREREK KAOS BEKLEYEN LEŞ KARGALARINA ÖFKELİYİM.

SİZİNLE ŞAHSİ BİR PROBLEMİM YOKTUR. HATTA SURİYE OLAYINA KADAR ŞAHSINIZA YÜKSEK SEMPATİM DE VARDI. 

SİZE ÖFKEM, SÜNNİLERİN ŞAHSINIZDA CAFERİLERE DUYDUĞU SEMPATİYİ YERLE BİR ETMENİZ SEBEBİYLEDİR.

BİZİM FİKİRLERİMİZ BİZE, SİZİN FİKİRLERİNİZ SİZE.

YAZDIKLARIMIN TÜMÜYLE ARKASINDAYIM.

HAKARET OLARAK ALGILADIĞINIZ SÖZCÜKLER İÇİN ÖZÜR DİLERİM. HAKARET KASTIM YOKTUR.
ŞİDDETLİ ELEŞTİRİ OLARAK KABUL EDİNİZ.

ORGANİZE ETTİĞİNİZ TARAFTARLARINIZIN TEHDİT VE HAKARETLERİNE DEĞİNMEYECEĞİM.

KÖTÜ SÖZ SAHİBİNİNDİR.

DEMİRDEN KORKAN TRENE BİNMEZ.

ZİHNİMİZDE İMAJINI YIKTIĞINIZ ESKİ SELAHATTİN ÖZGÜNDÜZ'E DÖNMENİZ UMUDU VE DUASIYLA KALINIZ.

KARAR OKUYUCUNUN, HÜKÜM ALLAH'INDIR.

Twitter: @dromeraydin