Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
CORONA SEVERLER
Dr. Ömer Aydın
CORONA SEVERLER
05.02.2020 Çarşamba 11:43

Cumhuriyet : Korona Virüsü İstanbul'da,

Sözcü : İstanbul'da ilk Korona Göründü,

 CHP Sözcüsü : Devlet önlem almakta yetersiz, halk panik halinde,

Barış Yarkadaş; İstanbul'da Korona salgını,

 T24: İstanbul karantinaya alınmalı,

İYİ Parti: Korona virüsü için soru önergesi verdik,

İsmail Saymaz : Korona konusunda devlet yetersiz,

FETÖ Trol Hesapları : Korona virüsü Antalya'dan sonra İstanbul’da göründü,

PKK HDP Trol Hesapları : Korona virüsü Adana'da göründü, 2 Çin'li karantinaya alındı,

Bu CORONA SEVERLER, Dört gözle virüsün Türkiye’ye gelsin,ülkede felaket yaşansın, bizde arada siyaseten nemalanalım diye pusuda bekliyorlar

 Bunlar Öyle kin ve haset dolular ki; “gidip o virüsü özellikle kapıp getirirler” diyenleri yabana atmamak lazım.

DUT PEKMEZİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Coronavirüs ile ilgili soruya “Üşütmeyin, gıdalarınıza dikkat edin. Vücudu güçlü tutacağız. Ben her sabah bir kaşık dut pekmezi alırım. Ağırlıklı olarak Erzurum'dan” şeklinde cevapladı.

Bu tavsiyeden sonra, Erzurum’un dut pekmezi satışları patlamazsa, ben bir şey bilmiyorum.

HAYIRDIR SAM AMCA ?

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, ABD'nin Türkiye'nin İdlib'de Suriye ordusuna karşı askeri eylemlerini desteklediğini ve bunları kendini savunma eylemi olarak gördüğünü söyledi.

Güler misin.ağlar mısın? Hayırdır Sam Amca? Hangi yanağımızdan öpmek istersin? Ellerini ovuşturarak Rusya ile kavga etmemizi mi bekliyorsun? Sanırım avucunu yalayacaksın.

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM !

Şapka kanunundan 1.5 yıl önce yazdığı “Batı taklitçiliği ve Şapka” adlı   kitabı bahane edilerek, İstiklal Mahkemesince idam edilen İskilipli Atıf Hoca'yı şehadetinin 94. Yılında rahmetle,saygıyla,minnetle anıyorum.

 “SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ”

Bu vecizesi  dillere destan olan, esarete baş kaldırışın, zulme karşı hakkı haykırışın sembolü,  Kafkasların Kartalı Şeyh Şâmil’i  vefatının 149.Yılında rahmetle anıyorum.

CANI KAYMAK İSTEYEN, CEBİNDE MANDA TAŞI

3 Dönem AK PARTİ’den Milletvekili seçilen

Selçuk Özdağ, son yerel seçimde Manisa’dan Büyükşehir Belediye Başkan adayı olamayınca, Ahmet Davutoğlu’nun partisinde kurucu oldu.

Bu sıralarda Tarım Orman Bakanlığında Genel Müdür Yardımcısı olan kardeşi görevinden alınmış.

Bunun üzerine Selçuk Bey ” Ben 12 Eylül 1980’i yaşadım. 12 Eylül’de tutuklandım. Ne babamı ne kardeşlerimi ne de akrabalarımı 12 Eylül yargılamadı. 12 Eylül, hesabı benden sordu. Suçların şahsiliği prensibi vardı.” demiş.

Selçuk Bey. Ortada bir suç yok ki, suçların şahsiliği söz konusu olsun. Ama siyaseten üst makamlara getirilenler,siyaseten de gidiverirler.Bu normal değil mi?

Görevden alınmanın tam nedenini bilmemekle birlikte, ben de olsam, yıllarca iktidarın ekmeğini yiyen,sonra da siyasi ikbal hırsıyla trenden inen birisinin referanslarını gözden geçirirdim.

Size,“Canı kaymak isteyen,cebinde manda taşır” atasözünü hatırlatmak isterim.

Kaldı ki, nasıl olsa sizin parti yakında iktidara gelecek.O zaman kardeşin de kaybettiğinden daha yüksek bir makama kavuşacaktır.Değil mi yani?

HAKLISIN HINCAL ABİ

Duayen gazeteci, müzmin Galatasaraylı Hıncal Uluç”Mustafa Cengiz ve Fatih Terim yüzünden  Galatasaraylılığımı askıya aldım.” diye yazdı.

Hıncal Abi haklı.Ben de Muharrem Usta ve onun aptalca tercihi Ersun Yanal yüzünden Trabzonspor sevdamı yıllarca  kalbime gömmüştüm.

FENERBAHÇELİ HOLİGAN MİLLETVEKİLİ

Fenerbahçeli taraftarlar 2-1 mağlup oldukları Trabzonspor  maçında  yaşanılan hakem hatalarından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı sorumlu tuttu.

Berat Albayrak'ın Trabzonspor'a verdiği destek yüzünden maçı kaybettiklerini söyleyen Fenerbahçeli taraftarlar, Bakan Albayrak'a sosyal medyada tepki gösterdi.

Sosyal medyadaki Berat Albayrak’a tepki gösteren isimler arasında AK PARTİ Giresun Milletvekili Sabri Öztürk’ün,“Türk futbolu,Trabzon kökenli şımarık siyasetçilerin elinde oyuncak olamaz” şeklinde paylaşım yapması akılları karıştırdı.

Fenerbahçe holiganizmi yüzünden siyasi hayatını tehlikeye atacak kadar salak değildir Sabri Bey. Yoksa başka bir hesabı mı var?

Twitter: @dromeraydin