Yay Burcunun Sevmediği Şeyler

Yay burcu erkeği genel olarak mutsuzluk ve olumsuzluktan hoşlanmaz. Etrafında bulunan insanların mutsuzluklarını, yaşadığı kötü şeyleri olduğundan daha kötü bir şeymiş gibi anlatması onları oldukça sinir eder. Ayrıca kendine olmadık yerden dert edinen insanları da hiç sevmezler.

29.07.2020-14:46 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-14:45) Yay Burcunun Sevmediği Şeyler

Yay burcu erkeği bütün hayatı maddiyattan sayan insanlardan hiç hoşlanmaz. Maneviyata oldukça önem veren yay erkeği; bütün hayatını para, kariyer gibi geçici şeylerin üzerine kuran kişilerden hiç hoşlanmaz ve hayatında olmamaları gerektiğine inanır. Hırslarının hiç bir zaman hayatının önüne geçmesine izin vermeyen yay erkeği, bu tarz kişilerden hiç hoşlanmazlar. Yay burcu erkeği genel olarak hayatını akışına bırakır ve spontane bir şekilde yaşar. Fazla garantici ve plancı insanlardan rahatsız olur.

Özgürlüğüne ve rahatlığına düşkün olan yay burcu erkeği bu özelliklerini kısıtlayan insanlarla takılmamaya gayret gösterir. Etrafındaki insanlar hakkında kötü düşünmemeye çalışan yay burcu erkeği kimse için kötü bir şey yapmak istemez. Eğer etrafında kendisi için kötü düşünen biri varsa da onu hayatından çıkarmaktan asla geri durmaz. Üstüne gelen, onu kışkırtan insanları asla bekletmez, ne yaşadıysa  yaşandığı an karşılığını verir. Yay burcu erkeğinin sevmediği şeyler biri de karşısındaki insanın onda uyandırdığı şüphedir. Karşısındaki insana güvenemiyor ve onun yalan söylediğini düşünüyorsa onu asla hayatında tutmaya devam etmez.

Yay Burcu Kadının Sevmediği Şeyler

Yay burcu kadını yaptığı şeyleri büyük bir şevkle yapar ve insanların yaptıklarını beğenmemesi onu gerçekten sinir eder. Yay burcu kadını söz vermekten hiç hoşlanmazlar çünkü yapamayacakları düşüncesi onları çok rahatsız eder.  Özgürlüklerine düşkün olan yay burcu kadınları; özgürlüklerinin kısıtlanmasından ve yönetilmekten hiç hoşlanmazlar. Bu tarz kişilerin yanında kendilerini hiç rahat hissetmezler ve hemen uzaklaşmak isterler. Fiziksel olarak da dış görünüşlerine önem gösteren yay burcu kadınları genel olarak rahat kıyafetler giymekten hoşlanırlar. Vücutlarını tamamen saran dar elbiseler ya da oldukça mini elbiseler onlara kendilerini rahatsız hissettirecektir. Bu tarz kıyafetler giymekten genelde kaçınırlar. Dürüst olmalarıyla bilinen ve  bu konuda oldukça güven duyulan yay burcu kadının dürüstlüğünden şüphe duyulması onlar için adeta bir yıkımdır. Kendilerini kanıtlama ihtiyacı duyarlar ki bu da gururlarını zedeleyecektir. Bu tarz konuların gündeme gelmesi onları oldukça rahatsız edecektir. Toplumsal tabular ya da cinsiyetçi yaklaşımlar yay burcu kadınını oldukça rahatsız eder. Kadın erkek eşitliğine inanan, cinsiyetçi ayrımcılığı kesinlikle reddeden yay burcu kadını bu tarz konulardan kesinlikle nefret eder.

Yay burcu kadını istediği şeyi istediği zaman yapar ve bu durumlarda kendisine karışılmasına asla izin vermez. Motivasyonu yüksek bir burç olan yay burcu kadını girdiği ortamdaki düşük enerji ve motivasyondan hemen etkilenirler. Girdikleri ortamlarda enerjinin hep yüksek olmasını isterler. Monotonluk ve sıradanlık kesinlikle katlanamadığı şeylerden biridir zira enerjisi hep yüksek olduğundan yeni şeyler peşinde koşmaya bayılırlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal