Yay Burcunun Özellikleri Kadın

Zodyak’ın en ele avuca sığmaz, enerjik, renkli burçlarından biri de Yay’dır. Genelde kimsenin onunla anlaşamaması pek mümkün değildir. Çünkü, empati yeteneği ve vicdani değerleri çok gelişmiştir. Bunun yanında, kimi zaman dağınık, saf ve inatçı da davranabilir.

29.07.2020-14:43 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-14:40) Yay Burcunun Özellikleri Kadın

Yay burcunun özellikleri kadın açısından göz önünde tutulduğunda, kıpır kıpır çocuk gibi, aynı zamanda aşırı da dişi bir varlıkla karşılaşmanız olasıdır. İyi bir seks partneri sayılacağı gibi, sadık bir sevgili, demokratik bir anne de olacaktır. Her türlü hali onunla yaşayabilirsiniz. Bu anlamda, özlenen, sempati duyulan, aranılan bir burçtur.

Yay Burcunun Genel Özellikleri Nelerdir?

Yay burcunun en temel özelliği, özgürlüğüne olan aşırı düşkünlüğüdür. Bir Yay’ı tam olarak asla elinize geçiremezsiniz. Hep farklı kılıklara bürünecektir. Sabit değildir; sürekli keşfeder, araştırır, kendisini geliştirir. Bilgiye karşı bir arzusu vardır. Sanatsal faaliyetler, kültürel etkinlikler ona göredir.

Yay burcunun özellikleri kadın ekseninde düşünüldüğünde, o da erkeği gibi flört etmeyi sever. Onu güldüren, ona saygı duyan ve karışmayan insanlara hayran kalır. Nitelikli iletişim kurmanın peşindedir. Eğer, gelip geçici bir ortama girdiyse de, orada yapacağı kadarını yapıp, kenara çekilir. Hayata dair temel sorguları bulunur; uzay, evren, farklı kültürler, felsefi konular dikkatini çeker. Daima insanlığın hikâyesiyle ilgilenir.

Yay Burcu Kadınının Genel Özellikleri Nelerdir?

Yay burcunun özellikleri kadın kapsamında ele alındığında, onun çok iyimser, ama aynı zamanda gizemli bir kişilik barındırdığı fark edilecektir. Yay kadınlarının büyük emelleri, insanlık hedefleri, sosyal sorumlulukları, önemli politik görüşleri vardır. Eşitlik, adalet, bilgi, kültür, sanat, yaşam hakkı, ifade özgürlüğü gibi meseleleri insanlık merkezinde düşünürler. Genelde zekâları ülke ortalamasının üstündedir. Uyum sorunu çekebilirler. Yay burcunun özellikleri kadın çevresinde düşünüldüğünde, erkeklerle cenk etmeye hazır bir özgürlük mücadelecisi profili de görülecektir.

Yay burcu kadını kimseye karışmaz, kendisine de karışılmasından hoşlanmaz. Fakat, dostuna, arkadaşlarına, ailesine veya kader birliği yaptığı insanlara karşı bir hassasiyet geliştirdiği için, değer verdiği kimselerin fikirlerini de önemser.

Yay burcu kadını pozitif olduğu kadar, bir Amazon savaşçısı denli yırtıcı davranabilir. Bu yönde, öfkeli bir tarafı da vardır. Haksızlığa gelemez, sistemin açıklarını gördüğü anda, bir gerilla savaşçısına döner. Haklar için mücadele eder. Onun yanında olan her insana da saygı duyar.

Yay kadını, erkeklerden kolayca etkilenmez. Zeki, iş bitiren, hayata karşı bir duruşu bulunan, samimi, anlayışlı, yaratıcı, maddi-manevi bir güce sahip erkekleri beğenir. Onlarla da belli mesafeler çerçevesinde bir araya gelir. Yay kadını, özgürlüğünün ipini kimseye teslim etmez. Anlaşılmadığı ortamda kalmayacağı gibi, anlaşamadığı insanlarla iletişimi sürdürmez. Hayatından kolayca insan çıkarır. Saçma tavırlara, ergence davranışlara, bencilliğe gelemez.

Kimi kez umutsuzluğa kapıldığı, yara aldığı, üzüldüğü de çok olur. Melankolik de bir burçtur. Ancak, bir amaç uğruna ayağa kalkar. O yönde, aşk, sadakat, evlilik, çocuk gibi bilindik durumlardan öte; aktivistlik, sanatçılık, önderlik, liderlik, yol göstericilik, yaratıcılık, yalnız başına güçlenme gibi ulvi ve saygıdeğer meselelere kafa yorar.

Yay Burcu Kadınıyla Anlaşmanın  Yolları Nelerdir?

Yay kadınıyla anlaşmak hayli kolaydır. O kimseye tepeden bakmaz. Güleryüzlü, pozitif, maceracı ve doğaldır. Sürekli yenilik peşindedir. Eski kafalı, gelenekçi, katı insanlarla anlaşamaz. Onları da anlamaya çalışsa da, orada bir mesafe araya girer. Fikir özgürlüğü  hususunda hassastır. Fakat, incitilirse, yanlış anlaşılırsa, ukala tavırlarla ve baskın davranışlarla karşılaşırsa, o da meydan okur ve genelde, öfkesi karşı tarafı çok korkutur. Çünkü, haklı bir davası varsa, sonuna kadar bunun peşinden gidebilecek şiddetli bir tutkusu bulunmaktadır. Yay kadınını kaybetmek değil, kazanmak gerekir!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal