Yay Burcunun Fiziksel Özellikleri

24 Kasım ile 22 aralık arasında doğan kişiler yay burcuna mensuptur. Yay burcunu Jüpiter ve Neptün gezegenleri yönetir. Yay burcunun uğurlu sayısı 3, uğurlu günü ise perşembedir. Yay burçlarının en anlaşamadığı kişiler ikizler burcundan çıkar. Yay burçlarının kavrama yetenekleri oldukça gelişmiştir.

29.07.2020-14:37 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-14:36) Yay Burcunun Fiziksel Özellikleri

Özellikle felsefe konularında oldukça başarılı olmaları dikkat çekmektedir. İyimser ve hayata pozitif bakan insanlardır. Özgürlüklerine aşırı düşkün olan yay burcu kişiler dikkatsiz ve riskli davranışlarda bulunabilirler. Bazen aldıkları risklerin sonuçlarına katlanmaları gerekebilir. Yenilikleri oldukça severler. Yeni şeyler araştırıp öğrenmekten zevk alırlar. Yay burcu mensubu kişiler hissettikle pozitif enerjiyi çevrelerine de yansıtarak insanların sevgisini kazanırlar. Oldukça girişken ve sosyal kişilerdir. Seyahat etmekten ve yeni kişilerle tanışmaktan hoşlanırlar. Yay burcunun fiziksel özellikleri nasıldır? Haydi yay burcunun fiziksel özelliklerini birlikte öğrenelim...

Yay Burcunun Fiziksel Özellikleri

Yay burcunun fiziksel özellikleri genellikle uzun bir boy ve ince bir beden olarak tanımlanır. Kişiliklerinde ki enerji ve çok hareket etmeleri sayesinde vücutlarında fazla yağ bulunmaz. Kahverengi gözleri ve beyaz tenleri ile çekici yüzleri dikkat çeker. Yüzlerinde hafiften bir pembelik bulunur. Giyimleri sıra dışı ve farklı olarak tanımlanır. Bu sayede bulundukları ortamda giyimleriyle dikkat çekmeleri oldukça kolaydır. Renklerdeki uyumdan çok kendi beğenilerine önem verirler. Özgüvenleri yüksek olan yay burçlarının bu özellikleri yüzlerine ve gözlerine de yansımıştır. Gülümsemeleri çoğu kişi tarafından beğenilir. Çocuksu ve eğlenmeyi seven kişilik özellikleri fiziksel özelliklerine bakarak da fark edilir. Genellikle olduklarından daha genç görünürler.

Yay Burcu Kadınının Fiziksel Özellikleri

Yay burcunun fiziksel özellikleri incelendiğinde hemen yay burcu olduğunu anlayabileceğimiz, ayırıcı nitelikte özellikler olduğunu söyleyebiliriz. Büyük ve birbirinden uzak gözleri ile dikkat. Saçları çoğunlukla dalgalı olur. Ağız yapıları sebebiyle daima gülüm istiyormuş gibi görünürler. Yay burcu kadınları geniş alınlı olma özelliği taşır. Gözleri genellikle koyu ve parlak renklere sahiptir. Yay burcu kadınları çoğunlukla orta boylu olurlar. Enerjiler sayesinde oldukça hareketli olan ve spor ile ilgilenen yay burcu kadınları fiziklerinin güzelliği ile dikkat çeker. Giyim konusunda onları kısıtlamayacak rahat kıyafetlerden yana tercih kullanırlar. Çoğunlukla spor kıyafetler ile görünürler. Yay burcu kadınları modayı takip etmez, kendilerine neyi yakıştırıyorlarsa onu giyerler.

Yay Burcu Erkeğinin Fiziksel Özellikleri

Yay burcunun fiziksel özellikleri ilk bakışta anlaşılabilecek niteliktedir. Bu durum yay burcu erkekleri için de geçerlidir. Yay burcu erkekleri dolgun dudaklara ve büyük gözlere sahip olurlar. Ağız yapıları kadınlarda olduğu gibi onları hep gülümsüyormuş gibi gösterir. Yay burcu erkeklerinin saçları çoğunlukla gür ve dalgalıdır. Gözleri parlak gri renge sahip olur. Çoğunu da kirli sakal kullanmayı tercih ederler. Mecburiyeti olmayan yay burcu erkeklerinin sakallarını kestiğine fazla şahit olmayız. Vücut yapıları atletiktir. Çoğunlukla uzun boylu olurlar. Giyimine çok fazla önem vermeyen yay burcu erkekleri modayı takip etmez ve zorunlu olmadıkça spor tarzda giyinirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal