Yay Burcu Cinsellikle Nasıl?

Yay burcu cinsellikle nasıl başa çıkıyorsa, hayatla da öyle başa çıkan cesur bir burçtur. O, var olan cinsel enerjisi etrafında, ona yaklaşanların başını döndürebilir. Âşık olunası bir burçtur ve hangi yaşta olursa olsun, daima çevresinde bir hayran kitlesi bulunur.

29.07.2020-14:06 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-14:03) Yay Burcu Cinsellikle Nasıl?

Yay burcu enerjisini birçok alan için kullanır. Sadece, insanlarla değil; sanatsal, düşünsel ve sportif aktivitelerle de uğraşır. Cinsel enerjisinin verdiği yaratıcı gücü orada da kullanır. Sevişmek onun için sadece biriyle bütünleşmek, ardından geri çekilmek demek değildir. Bazen, hayallerinde yaşadığı bir erotizm de onu hayata bağlayabilir. Çünkü, özgürlüğüne çok düşkün ve zeki bir burçtur. Üretimi önemser. Tüketimden hoşlanmaz.

Yay Burcu Ve Cinsellik İlişkisi Nasıldır?

Yay burcu için cinsellik doğal bir ihtiyaç, saygı duyulası bir eylemdir. Seviştiği insanlarla arkadaş kalabilir, dost olabilir. Onun için tabu, ayıp diye bir kavram yoktur; fakat, yine de, aşınmayan bir sınırı bulunmaktadır. Çünkü, yalnızlığına önem verir. Ona kurallar konulmasına, direktifler verilmesine, bencilce davranılmasına müsaade etmez. Canının sıkıldığı yerden çekip gider. Hayatından da çok kolay insan çıkartabilir.

Yay burcu cinsellikle nasıl bir etkileşim halindedir dersek, samimi bir hali vardır diyebiliriz. Sevişmek uğruna yalan söylemez, ikiyüzlü davranmaz, tutamayacağı sözler vermez. Karşıdaki insanın da mahremini, özel yaşantısını düşünür. Anlayışlı biridir; zira, Zodyak burç grubunun içinde, en demokratik burçlardan biri olduğu söylenebilir. Herkesi din, dil, ırk, cinsiyet diye ayırmadan anlamaya çalışır. Dolayısıyla, biriyle seks yaşayacaksa ve ondan etkileniyorsa, arkasını pek sorgulamaz. O anın getirdiği tadı yaşamaya çalışır. Bu yüzden, çabuk olgunlaşan bir yapısı vardır. Sekste de abuk sabuk, avam davranışlara tahammül edemez. Yoksa, çocuksuluk, eğlence, erotizm ona göredir. Seksin oyununu düzgün bir şekilde oynar. İlişki yaşadığında da, partnerine bağlı bir kişiliğe bürünür. Ama, bir ilişkisi yoksa da, flörtöz kimliği ortaya çıkar ve onu rahat bırakmaz. Yay burcu flört etmeye bayılır.

Yay Burcu Cinsellikte Ne Arar?

Yay burcu cinsellikle nasıl bir dünya kurar diye tanımlarsak, toz pembe ya da rengarenk diyebiliriz. O asla karamsar bir insan değildir. Kimi zaman huysuz, uyumsuz gibi görünse de, bu durum alanını korumak içindir. Sorunlu, karanlık, dibe vurmuş insanlarla yan yana gelmeleri olası değildir. Onlar eğlenceli, kendilerine özgürlük alanı bırakan, yargılayıcı olmayan, rahat ama mesafesini de koruyan kişilere hayranlık duyarlar. Cinsellikte aradıkları başlıklar; arzu, iletişim ve saygıdır. Ne yaşanırsa yaşansın, kişi seksten sonra da insani tavırlarını muhafaza etmelidir. Alanına girilmesinden rahatsızlık duyar.

Ateşli kişileri beğendiği gibi, soğukkanlı kişilere de ilgi duyar. Peşinden çok koşulursa, koşan kişiden soğuyacaktır. Eğer, anlaşıldığını hissederse ve ona bir konfor alanı yaratılırsa, sekste çok arzulu deneyimler de yaşatabilir. Jartiyerler, transparan gecelikler, inci kolyeler ona göredir. Erkekleri de sportif hareketleriyle, onlara ilgi duyan kadınları kolayca baştan çıkarabilirler. Güvenilir ve samimi tavırları, insanların onlara çekilmesine neden olacaktır.

Yay Burcu İçin Cinsellik Nasıl Yaşanmalıdır?

Yay burcu açık konuşan, çocuksu, saf biri gibi görünse de, derinlikleri olan kaliteli bir insandır. Onunla felsefi konuşmalar yapmanıza, sanat etkinliklerine katılmanıza, bilimsel bilgilerden bahsetmenize ilgi duyar. Her şeye karşı bitmez tükenmez bir öğrenme ve keşfetme merakı vardır. Onun zihnini ele geçirdiyseniz, bedenini de kolayca ele geçirmeniz mümkündür. O, zihnen uyarıldığı ve yanında sorgulanmayacağını bildiği kişilere yönelim gösterir. Üretken, yardımsever ve baştan çıkarıcı insanlara karşı büyük bir ilgi besler.

Yay burcu cinsellikle nasıl bir doğallık arzu ediyorsa, onun getirdiği tüm olağanlığı da kabul eder. Bir şeyi çok deşmeden, olduğu gibi görür. Bu da, ilgi manyağı diye tabir edilen bazı insanlar için gamsızlık şeklinde addedilebilir. Oysa, Yay burcu insanları için ilgi de, seks de, tecrübeler de dengesiyle birlikte anlam kazanır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal