Yargı'nın Başrolü Pınar Deniz'in Diziden Ayrılacağı Konuşuluyordu, Ünlü Oyuncu İlk Açıklamayı Yaptı!

Son zamanların en sevilen dizileri arasında yer alan Yargı dizisinin başrolü Pınar Deniz’in, diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Ünlü oyuncu konuya dair açıklamayı yaptı.

01.03.2021-10:58 - (Son Güncelleme: 23.12.2021-18:05)

Ekranların sevilen dizisi Yargı, her hafta reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Pazar akşamlarının en büyük heyecanını oluşturan ve her hafta yayınlanan bölümle seyirciyi ekrana kilitleyen Yargı dizisi hakkında olay yaratacak iddialar ortaya atıldı. Başarılı oyuncu kadrosu ve nefes kesen senaryosuyla çok konuşulan Yargı, pazar akşamları seyircisiyle buluşuyor. Dizinin kadrosundaki oyunculuklar ve akıl sır erdiremeyen oyunculuk performansıyla Yargı dizisinin başrolü ortaya atılan iddialar hakkında konuştu. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in olduğu dizide, Deniz’in diziden ayrılacağı ortaya atıldı. Başarılı oyuncu konuyla ilgili ilk açıklamayı da sosyal medya hesabından yaptı. işte güzel oyuncu Pınar Deniz’in yaptığı o açıklama…

PINAR DENİZ’DEN İLK AÇIKLAMA

Her hafta yeni bölümüyle seyirciyi ekrana kilitleyen Yargı dizisinin başrolü Pınar Deniz, dizide Ceylin karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuk performansı ile çok konuşulan güzel oyuncu, oynadığı her projeden sonra adından başarıyla söz ettiriyor. Reyting rekorları kıran ve her hafta yeni bölüm yayınlandıktan sonra sosyal medyada trendlere giren yargı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre dizinin ana karakteri Ceylin’i canlandıran Pınar Deniz diziden ayrılma kararı verdi. ortaya atılan bu iddiaları yalanlayan Deniz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarının yüreğine su serpti. Güzel oyuncu yaptığı açıklamada; "İçinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğum ve son derece keyifle çalıştığım 'Yargı' dizisinden ayrılmam söz konusu değildir. Sizlerin ilgisi sürdükçe biz hikayemizi anlatmaya devam edeceğiz. Sevgiler" şeklinde açıklama yaptı. Yargı dizisi her Pazar yayınlandığı yeni bölümüyle yeniden kaos yaratmaya devam edeceği görülüyor. 

pınar deniz magazin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal