Yargı'da savcı avukat aşkı gerçeğe mi dönüştü? Dizinin yıldızı Pınar Deniz'den partneri Kaan Urgancıoğlu hakkında bomba açıklamalar!

Ünlü oyuncu Pınar Deniz rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu hakkında çok konuşulacak itiraflarda bulundu. İşte o detaylar...

21.04.2022-10:14 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-10:14)

Kanal D ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Yargı, ilk yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla herkesi diziye hayran bırakan Yargı'da, başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu da birbirine oldukça fazla yakıştırılıyor. Dizinin popülerlik kazanmasıyla hayranları da artan ünlü oyuncular sosyal medyada birbirlerine yakıştırılıp çeşitli dedikoduların da çıkmasını sağlıyor. Geçtiğimiz günlerde Dolapdere Pilevneli Galeri'deki bir sergiye katılan Deniz, basın mensuplarının ayak üstü sorularını yanıtlayarak samimi itiraflarda bulundu. 

Ünlü oyuncu gelen teklifleri değerlendirdiğini söyledi

Uzun zamandır meslektaşı Yiğit Kirazcı ile aşk yaşayan fakat geçtiğimiz aylarda ilişkisini noktalayan Pınar Deniz'in ismi avukat Nail Gönenli ile anılmıştı. Bu iddiaların ardından ise ünlü oyuncu dizinin yayınlanmasından itibaren Kaan Urgancıoğlu ile yakıştırılmaya devam etti. Hem bu konu hakkında hem de çıktığı sergi turu hakkında ünlü oyuncu açıklamalarda bulundu. Deniz; ''Arkadaşım Esra'ya destek olmak için geldim. Çok yoğun çalışıyorum buraya koşturarak geldim. Üniversite hayatım sergiye ve müzelere gitmekle geçti. Hayatta yaratılan iyi bir eseri görmek beni çok mutlu ediyor ve kendi özümü hatırlatıyor'' dedi. Reyting rekorları kıran Yargı dizisi hakkında da konuşan Deniz; ''Dizi devam ediyor. Onun dışında anlaştığımız bazı projeler var. Bir çok teklif alıyorum sağ olsunlar biz de değerlendirme aşamasındayız. Biraz fazla seçici bir insanım, her şey yoğun ama güzel gidiyor'' şeklinde konuştu. 

Pınar Deniz'den Kaan Urgancıoğlu itirafı

Deniz’den Kaan Urgancıoğlu itirafı geldi

Yargı dizisinin başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun birbirine çok yakıştırılması hakkında da konuşan ünlü oyuncu; ''Bizim Kaan'la güzel bir enerjimiz var. Birbirimizi çok iyi tanıdığımız bir yerdeyiz. Artık insanların yakıştırması bizim de hoşumuza gidiyor. Tabi o bir sinerji, bunu da yakalamak gerek'' dedi. Deniz'in bu açıklamaları sonrasında ise birbirine karşı sinerjiyi yakalayan ünlü oyuncuların ilerleyen günlerde dizideki aşklarının gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceği ise merak konusu oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal