Yıllara meydan okuyan ünlü şarkıcı Hakan Peker 19 yaş küçük sevgilisiyle sarmaş dolaş kameralara yakalandı

Ünlü şarkıcı Hakan Peker, çıktığı alışveriş turunda sevgilisiyle kameralara yakalandı. İşte habere ilişkin o detaylar...

21.04.2022-09:42 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-09:42)

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla herkesi kendine hayran bırakan ve şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran ünlü şarkıcı Hakan Peker, popülerliğini korumaya hala devam ediyor. Sesinin ve şarkılarının yanı sıra yıllara meydan okuyan dış görünümüyle de herkesi şaşırtmayı başaran Peker, bir dönem dillerden düşmeyen Karam', 'Bir Efsane', 'Ateşini Yolla Bana' ve 'Amma Velakin' gibi şarkılarını halen büyük bir coşkuyla seslendirmeye devam ediyor. İsminden ve dış görünümünden her zaman bahsettiren ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü şarkıcının samimi olduğu kişi gözlerden kaçmazken, kim olduğu da oldukça merak edildi. 

Hakan Peker sevgilisiyle yakalandı

Peker’in sevgilisi yazar çıktı

Doksanlı yıllara şarkılarıyla damgasını vuran ünlü şarkıcı Hakan Peker, önceki gün sevgilisiyle kameralara yansıdı. Nişantaşı'nda bir alışveriş merkezinde görüntülenen ünlü şarkıcının sevgilisiyle sarmaş dolaş halleri dikkatlerden kaçmadı. 2018 yılına altı yıllık eşinden boşanan 61 yaşındaki Peker, uzun zamandır kimseyle görülmezken sonunda görüntülendi. Ünlü şarkıcının yanındaki gizemli şarkıcının kim olduğu ise kısa sürede öğrenildi. Peker'in çevredeki meraklı bakışlara aldırmadan öpücüklere boğduğu 42 yaşındaki sevgilisi yazar Hande Ertekin çıktı. Çiftin ilişkilerinin ne zaman başladığı henüz bilinmezken, ünlü şarkıcı ile yazar sevgilisinin arasındaki 19 yaş farkı ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Yeni başlayan ilişkisi hakkında henüz bir açıklama yapmayan ünlü şarkıcı Hakan Peker ve yazar Hande Ertekin'in konuya ilişkin ne söyleyeceği ise merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal