Yargı'nın başarılı oyuncusu Ayşenil Şamlıoğlu'ndan gelen acı haber sevenlerinin yüreğini burktu: Öksüz kaldım

Ekranların en sevilen oyuncularından Ayşenil Şamlıoğlu'ndan sevenlerine acı haber geldi. İşte o detaylar...

19.04.2022-13:00 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-13:00) Yargı'nın başarılı oyuncusu Ayşenil Şamlıoğlu'ndan gelen acı haber sevenlerinin yüreğini burktu: Öksüz kaldım

Yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan ünlü oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu, ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alıyor. İlk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip dilen ünlü oyuncu, son zamanlarda Jet Sosyete, Menajerimi Ara gibi dizilerde yer alarak ününe ün katmıştı. Başarılı oyunculuğuyla her zaman adından söz ettiren Şamlıoğlu, şimdilerde Yargı dizisinde rol alıyor. Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen Yargı dizisinde Şahver Yengi karakterine hayat veren ünlü oyuncu, aldığı acı haberle yıkıldı. Güzel oyuncu annesinin vefat haberiyle yıkıldı. Şamlıoğlu acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. 

Ayşenil Şamlıoğlu'nun annesi vefat etti

Şamlıoğlu: Dünya güzeli annem bizi bıraktı gitti

Güzel oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu'nun annesi Nezahat Şamlıoğlu rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. 66 yaşındaki Şamlıoğlu'nun vefat haberi kızı Ayşenil Şamlıoğlu'nu derinden yıktı. Aldığı acı haberi sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu; ''Canım taa içi, bana can veren, her zaman yaşama bakışını örnek aldığım dünya güzeli annem bizi bıraktı gitti. Öksüz kaldım, hissettiğim bu, her yaşta hissediliyormuş bu duygu meğer. Pamuk gibi bir insandı, adeta başında bir hale ile yaşadı, yumuşacık, sevgi dolu, her baktığı yerde güzellik gören, yaşamdan tat alan, pozitif duruşunu hiç kaybetmeyen biriydi annem. Ben her canlıyı sevmeyi ondan öğrendim, öğrendiğim pek çok şeyin yanında. Yaşadığı gibi yumuşacık veda etti hayata, hastaneye giderken yine papatyaların güzelliğine bak diyormuş yeğenim Serap Göktekin’e. Hastaneye ulaştıklarında bilinci kapanmış….Canııııımmmmmmm, hep güzellikler sarsın etrafını yaşamda gördüğün güzelliklerin binlerce katı kuşatsın seni, gittiğin yerde çoook mutlu ol e mi….Seni seviyorum annem seni çok seviyorum…'' notunu düştü. Ünlü oyuncunun bu acı paylaşımına binlerce taziye mesajı yağdı. Bunun üzerine Şamlıoğlu; ''Tüm geçmiş olsun dileklerine yürek dolusu teşekkürler tek tek yazamıyorum bağışlayın, sevgiler'' ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal