Yargı Ceylin kimi bıçakladı, kimi öldürdü? Ceylin Ilgaz'ı mı öldürdü?

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Yargı'nı son bölümünde yayınlanan bir sahne kafaları oldukça fazla karıştırdı. Ceylin'in elinde bıçakla avukatlık ofisine gelmesi ve Eren komiserinde onu yakalamaya çalışması dizinin müdavimleri arasında Yargı Ceylin kimi bıçakladı, kimi öldürdü? sorusunun sorulmasına neden oldu. Peki, Ceylin Ilgaz'ı mı öldürdü?

18.04.2022-09:16 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-13:40)

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı ve kadrosunda önemli oyuncuların da yer aldığı Yargı dizisi, her pazar akşamı Kanal D ekranlarından izleyiciler ile buluşuyor. Pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi Yargı izlenme rekorları kırarken dizinin 17 Nisan akşamı yayınlanan son bölümündeki bir sahne geceye tam anlamıyla damga vurdu.

Yargı dizisini müdavimleri yayınlanan son bölümü nefes nefese izlediler. Çınar'ın Zafer'in katili olarak ortaya çıkması ve babası Metin'in suçun üstünü örtmeye çalışması ortaya çıkarılırken Ilgaz ve Ceylin'in arasındaki kapanmayacak büyüklükteki uçurum da izleyiciler tarafından yakından takip edildi. İzleyicilerin çoğu çiftin ayrılacağı yönünde tahminde bulunurken dizinin bölüm sonuna doğru Ceylin mahkemeden çıktıktan sonra Ilgaz’a "evimize gidelim" teklifini sunması çoğu kişiyi şaşkına çevirdi. Eve gittiklerinde Ceylin, Ilgaz’a 'ailen mi, ben mi?' sorusunu sorarken bir anda dizide 6 aylık zaman dilimi gerçekleştirildi.

Yargı Ceylin kimi bıçakladı

Dizinin final bölümü ise izleyicilerin deyim yerindeyse yüreğini ağzına getirdi. Ceylin'i elinde bıçakla kanlar içinde gören izleyiciler, Ceylin'in kimi öldürdüğünü merak etmeye başladı.

Yargı Ceylin kimi bıçakladı, kimi öldürdü?

Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Yargı'nın 17 Nisan akamı yayınlanan son bölümünün final sahnesine Ceylin damga vurdu. Ceylin ile Ilgaz'ın 6 ay sonraki zaman dilimine geçmeleri sonrası oradaki yaşamlarının nasıl olacağı beklenirken, bir anda Ceylin'in elinde bıçakla avukatlık bürosuna geldiği ve üzerinin de kanlar içinde olduğu görüldü. Ceylin'in büroya girmesinin hemen ardından Eren komiserin de Ceylin'i yakalamaya çalışması dizinin 6 ay sonraki zaman diliminde karakterlerin başlarının daha büyük bir belada olduğunu gösterdi.

Yargı Ceylin kimi bıçakladı

Ceylin Ilgaz'ı mı öldürdü?

Ceylin'in son bölümde kimi öldürdüğü henüz bilinmezken izleyiciler kafalarında birkaç senaryo oluşturdu. Bunlardan en çok konuşulanı ise Ceylin'in Metin amiri bıçakladığı yönünde. Bilindiği üzere son bölümde Metin amir mahkemeden tutuksuz yargılanma kararı almış ve serbest bırakılmıştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal