Yokluk adasına giden Survivor Evrim yatacağı yeri görünce çılgına döndü: Korkudan aklımı yitireceğim!

Survivor All Star'a Evrim Keklik'in yokluk adasındaki korku dolu anları damgasını vurdu. İşte habere ilişkin o detaylar...

18.04.2022-12:27 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-12:27)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma formatları arasında yer alan Survivor, ilk yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Birbirinden iddialı ve hırslı yarışmacıların bir arada olduğu All Star kadrosunda ise Evrim Keklik'in ada hayatındaki zor anları Survivor'a damgasını vurdu. Yapılan oylama sonrasında yokluk adasına giden Evrim, gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşadı. Çok korktuğunu her defasında dile getiren Keklik; ''Bu ne tabut gibi bir şey bu tövbe estağfurullah, La havle ve la kuvvete. Korkudan aklımı yitireceğim. Bu yokluk adasına herkesin gelmesi lazım'' ifadelerini kullandı. 

Survivor Evrim korku dolu anlarını anlattı

Evrim: Musalla taşı gibi bir şey yapılmış oraya 

Bir sonraki ada konseyinde yokluk adasında kalan Evrim'e söz hakkı veren Acun Ilıcalı ise; ''Bugünün biraz da şanssız yarışmacısı, zor bir gece geçirdi. Evrim'i dinlemek istiyorum'' diyerek sözü yarışmacıya bıraktı. Gece yaşadığı korku dolu anları anlatan Evrim ise; ''Daha öncesinde sürgüne gittim de sürgünle alakası yoktu. Yani direkt girdim içeriye böyle, ay ışı var her yer taş ortada tabiri caize tabutu andıran bir şey vardı. Onu gördüm, gördüğüm gibi geri kaçtım. 'Ben burada yatmam' dedim. Çok korkutucu bir şeydi benim adıma. Masraftan hiç kaçınmamışsınız. Ölçtüm, biçtim tam 4 karış genişliğinde küçülmeye gitmişiz. Sürgün adasındaki barakanın yerine musalla taşı gibi bir şey yapılmış oraya'' şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal