Survivor All Star’a Nisa ve Barış arasında yaşanan şiddet iddiası damgasını vurdu! Ada konseyi bir anda karıştı

Geçen yıl hızla ilişkiye başlayan ve daha sonrasında da ilişkilerini noktalayan Nisa ve Barış hakkında bomba iddia ortaya atıldı. İşte o detaylar...

18.04.2022-09:58 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-10:46)

Ekranların en sevilen yarışma formatları arasında yer alan Survivor All Star, TV8 ekranlarında izleyicilerin merakla beklediği programlar arasında yer alıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da merakla izlenen Survivor'a önceki akşam yaşanan Nisa ve Barış kavgası damgasını vurdu. Üçüncü kez oynanan dokunulmazlık oyununda kazanan takım ünlüler olurken, ada konseyine eleme adayından ziyade Nisa ve Barış arasındaki gerginlik çok konuşuldu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında oyunu kaybeden gönüllüler takımı gözyaşlarına boğulunca, ünlüler takımındaki Barış Murat Yağcı Yağmur ve Sude'yi teselli etti. Bu olay sonrası çılgına dönen Nisa Bölükbaşı ise ada konseyinde eski sevgilisi Yağcı hakkında bomba açıklamalarda bulundu.

Nisa barış'ın kendisini dövdüğünü iddia etti

Nisa: Kadınları döven insan şu an ne yapıyor?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından sonra Barış Murat Yağcı, gözyaşlarına boğulan Yağmur ve Sude'yi teselli etti. Bunun üzerine çılgına dönen eski sevgilisi Nisa ise; ''Çıldıracağım. Barış, kadınları döven insan, ağlatan insan, şu an ne yapıyor? Bak sinirleniyorum. Kadınları döven adam, kadınları ağlatan adam şu an kadınlar ağlıyor diye şov yapıyor'' deyince ortalık karıştı. Bu açıklamaların ardından eleme adayının  belirlenmesi için toplanan ada konseyinde, Barış söz hakkı alarak Nisa'nın sözlerini yeniden gündeme getirdi. Barış; ''Resmen karalıyor. Öyle bir algı yapıyor ki Nisa onu dövmüşüm gibi. Nisa zaten 24 saatin 16 saati ağlıyordu geri kalanlarında da uyuyordu. Şov yapmak istesem başka bir şey yapardım'' dedi. Sözlerine devam eden Barış, Nisa'nın kendisinden özür dilemesi gerektiğini dile getirdi. 

Barış: Benimle alakalı yerli yersiz ifadeler kullanmış

Şiddet konusunu ada konseyine taşıyan Barış sözlerine devam ederek; ''Oyun sonu Sude ile Yağmur'du sanırım, ağlıyorlardı. Aslında birçok yarışmacının yanına gittim. Tabii bazı şeyler duydum. Nisa, benimle alakalı daha önce bir şeyler söylemişti. Benimle alakalı yerli yersiz, 'kadınları döv, kadınları ağlatan adam şov yapıyor' ifadesini kullanmış. Ben her şeye saygı duyuyorum. Benim kadınları ağlattı mı ya da dövdüğünü neye dayanarak ima ettiğini çok merak ediyorum. Gerçekten benimle alakalı hiçbir şey düşünmesin, söylemesin. Çünkü ben öyle yapıyorum'' ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Nisa ise; ''Aslında söyleyecek çok fazla bir şey yok. Kendisi de biliyor. O an orada içimden gülmek geldi. O yüzden şu an bir şey demek istemiyorum. Ben de görmezden geliyorum merak etmesin. O kadar kez ağladım ve evimde kapandım o kadar şey oldu ki... Bu konulara girmeye hiç gerek yok'' şeklinde konuştu. Acun Ilıcalı ise bu konu sonrası Nisa'ya; ''Barış seni dövdü mü?'' diye sordu. Nisa ise; ''El kaldırmışlığı oldu, kapıyı kilitleyip gitmişliği oldu'' diyerek konuyu kapattı. Survivor All Star'a bomba gibi düşen bu konuşmalar sonrasında neler olacağı ise merak ediliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal