Survivor Adem sakatlandı mı, yarışamayacak mı? Adem yarışlara ne zaman dönecek, ne zaman iyileşecek?

Survivor All Star tüm heyecanıyla devam ederken Adem'in oyunlarda yer almaması gözlerden kaçmadı. Adem sakatlandı mı? Adem iyileşecek mi? Adem ne zaman oyunlara geri dönecek? soruları sıklık kazandı. TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'da Adem'in sakatlanması çoğu kişiyi üzdü. Adem'in sakatlığı üzerine açıklama Acun Ilıcalı'dan geldi. İşe Adem'in sakatlığına dair detaylar haberimizde

16.04.2022-14:56 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-14:56) Survivor Adem sakatlandı mı, yarışamayacak mı? Adem yarışlara ne zaman dönecek, ne zaman iyileşecek?

İzlenmeleriyle birçok yapımın önüne geçen ve büyük kitleye sahip olan Survivor her bölümüyle heyecanlı dakikalar yaşatmaya da devam ediyor. Dokunulmazlık oyununda Adem'in sakatlanması üzerine korkulu anlar yaşandı. Yarışmanın favori isimlerinden olan Adem'in sakatlanması üzerine ne zaman iyileşeceği merak konusu oldu. Adem'in sakatlığı sevenlerini üzerken Acun Ilıcalı çok geçmeden açıklama yaptı.

15 Nisan Cuma günü oynanan dokunulmazlık oyununda nefesler tutuldu. Çekişme dolu geçen bu bölümde kadınlar da ünlüler alırken erkeklerde ise gönüllüler bu oyunu kazanan taraf oldu. Kazananı bayrak yarışının belirlediği bu noktada yarışa gönüllüler takımından Seda ve Hikmet çıkarken ünlüler de ise Nagihan ve Atakan çıktı. Ünlülerde atışı Nagihan yaparken gönüllülerin tercihi ise Hikmet'ten yana oldu. Yarışmanın kazananı Nagihan'ın atışlarıyla beraber ünlüler oldu.

Survivor Adem sakatlandı mı?

Survivor Adem sakatlandı mı?

Survivor All Star'da favori isimler arasında yer alan Adem'in sakatlanması gündeme damgasını vurdu. Gönüllüler takımında 11 kişinin ve ünlüler takımında 8 işi kalması ve 2 kişinin sakat olması kafaları karıştırdı.

Survivor Adem yarışamayacak mı?

Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununda sakatlanan Adem Kılıçcı yaptığı açıklamada ''Çok kötü düştüm dizimin üzerine'' ifadelerini kullandı.

Adem ne zaman iyileşecek?

Adem'in sakatlanması sevenlerini üzerken açıklama Acun Ilıcalı tarafından geldi. "Sayılarda orantısızılık olduğu gibi Barış'ın oynamaması, ünlüler takımında Adem de yok. Adem'in dönüş tarihini bilmiyoruz." ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal