Survivor 2022 finali ne zaman? Survivor ne zaman bitecek?

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor All Star 15 Ocak tarihinde ilk bölümüyle ekranlara geldi. 3 aydır ekran macerasını sürdüren yarışmanın final tarihi ise merak ediliyor. Peki, Survivor All Star ne zaman bitecek? Survivor All Star final tarihi belli mi? İşte detaylar...

16.04.2022-23:34 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-23:34) Survivor 2022 finali ne zaman? Survivor ne zaman bitecek?

Survivor All Star önceki sezonlara göre bu sene 1 haftalık gecikmeyle ekran macerasına başladı. 2021 sezonunun finali 25 Haziran tarihinde bittiği için All Star sezonunun da bu tarihlerde bitmesi bekleniyor.

Survivor All Star final tarihi belli mi?

Yarışmanın bu sezon finalinin Haziran'ın son haftasında yani 25-26 Haziran tarihlerinde olacağı tahmin ediliyor. Ancak yarışma çok uzun soluklu olduğu için kesin bir final tarihi tahmin edilemiyor. Yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı, final tarihinin Temmuz ayına kadar uzamasını istemediğini belirtmişti. Bunun nedeni ise yaz tatili geldiği için seyirci sayısında düşüş yaşanması.

 survivor all star

Survivor All Star'ın final yapmasının ardından Masterchef 2022 dördüncü sezonuyla ekranlara gelecek. Her sene çok başarılı bir sezon geçiren bir diğer fenomen yarışma programı MasterChef'in bu sezon da yine aynı başarıyı yakalaması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal