Reyting rekorları kıran Yargı dizisinde olay yaratan gelişme! Ceylin babasını kimin öldürdüğünü öğrenecek mi?

Kanal D'nin Reyting fenomeni Yargı'nın yeni bölüm fragmanı izleyicileri şok etti. Sosyal medya ikiye bölündü. Ilgaz Ceylin'le konuşabilecek mi?

06.04.2022-12:10 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-17:17)

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz 'in paylaştığı Yargı bu hafta yine reytinglerde zirvede görüldü. Sosyal mecralarda adından sıkça söz ettiren Yargı için büyük bir izleyici kitlesi bulunuyor. Her hafta merakla beklenen tanıtım fragmanları yine herkesi şok etti. Bu hafta yayınlanacak bölümde duygu seline kapılacağımız kesin. Ceylin ve Ilgaz Her Şeyi Aşabilecek mi?

Yeni fragman sosyal medyayı ikiye böldü

Ceylin ve Ilgaz'ın yeni bir başlangıç yapmak için başka bir eve taşındığı, bir anda ailesi dağılan ve sevdiklerini kaybeden Ceylin'in hayata yeniden tutunmaya çalışırken ki çabası ve mutluluğu karşısında Ilgaz'ın ezilmesi gerçeği söylemek isteme dürtüsüyle içi içini yemesi Ceylin'e babasını Çınar'ın öldürdüğünü nasıl söyleyeceğini düşünürken girdiği çıkmazı bizimle yeni bölüm fragmanında veriyor. Şimdiden sosyal medyayı ikiye bölen fragman için; Söyleyecek-Söylemeyecek iddiaları yapılıyor. Sema Ergenekon'un kaleminden çıkan Yargı her hafta olduğu gibi bu hafta da çok konuşuldu. Heyecanla beklenen yeni bölüm Pazar akşamı 20:00 'de Kanal D'de .

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal