Evlilik Hakkında Her Şey dizisi neden final yapıyor? Evlilik Hakkında Herşey final bölümü ne zaman?

Fox Tv'nin sevilen dizisi Evlilik Hakkında Herşey adlı yapımı final mi yapıyor?

06.04.2022-11:04 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-11:42) Evlilik Hakkında Her Şey dizisi neden final yapıyor? Evlilik Hakkında Herşey final bölümü ne zaman?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan MF Yapım imzalı, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan ile başlayıp Volkan keskin ile devam eden, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ’un uyarladığı Evlilik Hakkında Herşey dizisi başrolünde Sumru Yavrucuk, Gökçe Bahadır gibi güçlü oyuncularıyla Salı günleri ekrana geliyordu. Bu sezon yapımlarının popüler konusu Hukuk aynı katagoride çok Fazla rakibi olan Evlilik Hakkında Herşey dizisi istediği reytingleri elde edemeyerek geri sıralara düştü. Toparlanması beklenen dizinin her hafta daha kötü reytinglere düşmesi Fox Tv'nin zarar hanesine yazar olunca projenin devamlılığı tekrar masaya yatırıldı. Sezon sonuna kadar devam etmesi planlanan dizi bitirilme kararı alınmış görünüyor. Yiğit Kiraz Diziden Ayrıldı mı?

Ne zaman bitecek? 

Projenin bitecek olması oyunce ve set ekibinin motivasyonunu etkilese de  ekip 30.cu bölüm çekimlerini tamamlamak üzere halen sette. Geçtğimiz gün henüz 26.bölüm yayınlandığı düşünüldüğünde Nisan ayı sonuna çıkacağa benziyor. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde ki sık oyuncu değişikliği erken bitiş kararını etkiledimi sorusu akıllarda oluştuğunda rakiplerine kıyasla düşük reytingleri gösteriyor ki oyuncu değişikliği değil konu yetersizliği izleyicinin ilgisini çekememiş.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal