Survivor All Star kim elendi? Survivor hayallerine veda eden yarışmacının son sözleri yürek burktu

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programında dün gece bir eleme heyecanı daha yaşandı. İşte 5 Nisan 2022 tarihinde adaya veda eden o isim...

06.04.2022-10:26 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-14:11)

Ekranların en sevilen yarışma formatları arasında yer alan Survivor, bu seneki All Star kadrosuyla birbirinden iddialı yarışmacıları bir araya getirdi. Rekabetin oldukça yüksek olduğu ve yarışmacılarında kazanmak için tüm varlığını ortaya koyduğu Survivor'da tansiyon bir an olsun düşmüyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar şampiyonluk için sona gitmeyi hedeflerken, adadan birer birer eksilen isimlerin arasına her seferinde bir kişi daha ekleniyor. TV8 ekranlarının en sevilen merakla izlenen Survivor'da da eleme adayları arasında olan dört kişiden adaya ve Survivor hayallerine veda eden isim belli oldu. 

Survivor Ardahan elendi

Elenen yarışmacı Ardahan oldu

Televizyonda ilk yayınlandığı günden bu yana büyük bir merakla izlenen ve ilk çıkış yakaladığı günden bu yana da reytingleri git gide artan yarışmada bir eleme daha yaşandı. Hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında kaybeden takımlar arkadaşları arasından eleme adayları çıkararak yokluk adasına gönderdiler. Bu isimler arasında ise yine bugüne dek yarışmada ve ada hayatlarında iddialarını ortaya koyan; ''Gökhan, Gizem, Barış ve Ardahan'' gibi isimler yer aldı. Gerçekleştirilen sms oylaması sonucunda en düşük oyu olan yarışmacı ise yarışmadan elendi. Eleme adayları arasında Dominik'e ve Survivor'a veda eden ismin Ardahan olduğunu, Acun Ilıcalı açıkladı. Aldığı haberle yıkılan başarılı yarışmacı Ardahan ise konuya ilişkin duygularını paylaşarak; ''Hayallerime veda ettim, üzgünüm. Şampiyonlarla yarıştım. Bütün arkadaşlarımı çok seviyorum, ben onlardan razıyım, onlar da benden razı olsun'' diyerek herkesi duygulandırdı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal