Survivor 2022 Barış mı, Ardahan mı, Gizem mi Gökhan mı elendi? 5 Nisan Survivor kim gitti?

TV 8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor her sene yeni kadrosuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Survivor All Star 2022 her hafta olduğu gibi bu haftada adaya biri veda edecek. Ardahan, Barış, Gizem ve Gökhan arasında SMS'i az olan Survivor'dan ayrılacak. 5 Nisan Survivor kim gitti? Survivor'da elenen isim kim oldu? Survivor da bu hafta elenecek isimler ve detaylar haberimizde

05.04.2022-20:48 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-20:53) Survivor 2022 Barış mı, Ardahan mı, Gizem mi Gökhan mı elendi? 5 Nisan Survivor kim gitti?

5 Nisan SMS sıralaması üzerinden adaylar listelenecek. Ünlüler ve gönüllüler arasında rekabet devam ederken konseyde adı çıkan 4 isimden birisi 5 Nisan günü adaya veda edecek. Ardahan, Barış, Gizem ve Gökhan arasında yapılan oylamada adaya kim veda edecek? Bu akşam gerçekleşecek eleme heyecanla beklenirken 5 Nisan Survivor fragmanın da yer alan Atakan ve Hikmet tartışması da gündeme geldi.

5 Nisan Survivor kim elendi?

5 Nisan Survivor 2022 kim elendi?

Barış, Gökhan, Gizem ve Ardahan arasında gerçekleşecek elemede kimin gidecek merak konusu olurken 5 Nisan SMS sıralaması araştırılıyor. Bu akşam gerçekleşecek elemede hangi ismin gideceği Acun Ilıcalı tarafından açıklanacak. 4 aday arasında Ardahan'ın gitme olasılığı daha yüksek görülmektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal