Yargı 88. bölüm fragmanı yayınlandı: Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin yeni bölümü öncesinde heyecanlı bekleyiş sürüyor. Ekranları başına geçerek yeni bölümü izleme hazırlığı yapan seyirciler ise Yargı 88. bölümünde neler olacağını merak ediyor. İşte Yargı dizisi yeni bölüm özeti…

24.03.2024-16:26 - (Son Güncelleme: 24.03.2024-16:26)

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı sevilen dizi Yargı’da 88. bölüm fragmanı ekranlara getirildi. Pazar günleri milyonları Kanal D ekranlarında toplayan Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek isteyenler yeni bölüm fragmanını izledi ve heyecan içerisinde yeni bölümün başlamasını bekliyor. Peki Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak?

Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak?

Ilgaz, emniyet ekibiyle birlikte Tuğçe'nin olay yerini buldu ve detayları araştırmaya başladı. Herhangi bir ipucu veya bilgi, onları beklenmedik yerlere götürebilir. Özellikle cinayet bürosu, tüm birimleriyle birlikte tam bir seferberlik halindedir.

Eren, emniyetle ve olası tüm gelişmelerle bağı kesilmiştir. Kızının soruşturmasını kendi başına yürütmek zorundadır, kararlılıkla hareket eder. Tüm kapılar kapalı olsa da, yardım için açık bir kapı bulur. İsimsiz saldırganların, Eren için bir tehdit oluşturması an meselesi haline gelmiştir.

Yargı 88. bölüm fragmanı yayınlandı: Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak?

Ceylin, Tuğçe'nin araştırmasına Yekta ile birlikte katılmak istiyor. Kendi kaynaklarını kullanarak, emniyetten bağımsız olarak olayın seyrini değiştirebileceklerine inanıyorlar. Ayrıca, Yekta'nın İclal'e olan nefretinin kaynağını öğrenmek ve bu gerçekle yüzleşmek, her ikisi için de beklenmedik bir deneyim olacak. Ceylin ve Ilgaz, farklı yollar izleyerek güçlerini birleştiriyor ve olayın detaylarını hızla çözmeye çalışıyorlar. Ancak, henüz fark etmedikleri üçüncü bir faktörün devreye girdiğinden habersizler. Günün sonunda, tüm bu yolların, hastane yatağında habersizce bekleyen Tuğçe'nin hikayesinde kesişeceğini biliyorlar.

Yargı dizisinin yeni bölümü 24 Mart 2024 Pazar günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal