Üç Kız Kardeş 79. bölüm ön izlemesi yayınlandı: Somer, Türkan ile evlenme amacından vazgeçmiyor

Süreç Filim yapımcılığında ekranlara gelen Üç Kız Kardeş dizisinin 79. bölüm ön izlemesi Kanal D’de yayımlandı. Yeni bölüm bu akşam ekranlarda olacağı için Üç Kız Kardeş dizisinin son ön izlemesi heyecan yarattı. Peki Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak? Sorunun yanıtı haberimizde…

23.03.2024-16:53 - (Son Güncelleme: 23.03.2024-16:53)

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü her Cumartesi günü yayınlanıyor. Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya’nın yer aldığı sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek isteyenler internet üzerinden Üç Kız Kardeş yeni bölüm özeti araştırmalarıyla sürüyor. Peki Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak?

Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak?

Kartal, Derya'dan aldığı sevindirici haberle geleceğe dair planlarını tamamen değiştirirken, Derya'nın hala tereddütleri vardır. Bu durum, Sadık'ı Derya ile ilgili duydukları karşısında şoke eder. Diğer yandan, Sevilay, Kartal ve Derya ilişkisini Özer'e de duyurmak için adımlar atar. Bu hamlesiyle Derya'yı oğlundan ayırmakla burun buruna gelir. Derya ve Kartal'ın ilişkisine babalarının vereceği tepkiler ise merak konusudur. Sevilay, amacına ulaşabilecek midir?

Müjgan'ın hayatındaki gelişmeler, Cevriye'yi ve kızlarını endişelendirir ve Müjgan'a dair araştırmalar yapmaya başlarlar. Sadık'ın oynadığı oyunu düşünürler. Somer, Türkan için yeni bir teklif sunarken, Derya ve Kartal'ın ilişkisindeki gelişmeler Türkan'ı delirtecektir.

Üç Kız Kardeş 79. bölüm ön izlemesi yayınlandı: Somer, Türkan ile evlenme amacından vazgeçmiyor

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünü 23 Mart 2024 Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal