Kardeşlerim 122. bölüm fragmanı ATV’de yayınlandı: Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

ATV’nin uzun soluklu dizilerinden Kardeşlerim’in 122. bölüm fragmanı ATV ekranlarında yayınlandı. Dizinin hayran kitlesi ise yeni bölümde neler olacağını öğrenmek için heyecanlı bir bekleyişe geçti. İşte Kardeşlerim yeni bölüm özeti…

23.03.2024-16:35 - (Son Güncelleme: 23.03.2024-16:35)

Her Cumartesi akşamı ATV ekranlarında izleyenlerle buluşan Kardeşlerim dizisinin merakla beklenen 122. bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. Yeni bölüm fragmanını izleyen dizi severler heyecan içerisinde ATV ekranlarını açarak Kardeşlerim dizisinin 122. bölümünün başlamasını bekliyor. Yeni bölümde izleyenleri şok edecek olayların yaşaması bekleniyor.

Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Akif, Ömer'e tüm gerçekleri itiraf etmek isteyince, Tolga'dan yardım alarak farklı bir yol denemeye karar verirken, Cansu'nun kafede düşürdüğü bilekliği bulan Sarp, Cansu'ya ulaşmak için çaba sarf eder. Aybike ile Berk'in ilişkisine gölge düşürmeyi planlayan Gökhan, sinsice hazırladığı planını devreye sokar. Süsen, katılmak istediği kursun elemesine gitmeye çekindiğinde, Ömer ona cesaret verir. Hayatıyla ilgili bazı gerçekleri Süreyya'dan öğrenen Akif, Nebahat'e karşı beklenmedik bir hamle yapar. Ayten, kuruntularına yenik düşerek Şevval ile Orhan'ı kıskanmaya devam ederken, yaşananlardan habersiz olan Cansu, evde bulduğu mektupla dehşete kapılır.

Kardeşlerim 122. bölüm fragmanı ATV’de yayınlandı: Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Başrollerinde Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Onur Seyit Yaran, Gözde Türker, Cihan Şimşek, Damlasu İkizoğlu, Melis Minkari’nin yer aldığı Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal