Yalı Çapkını sezon finali ne zaman yapacak? Yalı Çapkını sezon finali kaçıncı bölümde olacak?

Star TV ekranlarında her yeni bölümüyle dizi dünyasına yön veren bir yapım olan Yalı Çapkını dizisinin sezon finali tarihi araştırılıyor. Dizi severler Yalı Çapkını sezon finali ile ilgili gelişmeleri internet üzerinden araştırıyor. Peki Yalı Çapkını sezon finali ne zaman yapacak? Yalı Çapkını sezon finali kaçıncı bölümde olacak? Soruların yanıtları haberimizde...

27.05.2023-17:34 - (Son Güncelleme: 27.05.2023-17:34)

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını sezon finali tarihi giderek yaklaşıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in, senaristliğini ise Mehmet Barış Günger’in yaptığı reyting rekortmeni dizinin sezon finalinin ne zaman ve hangi bölümde olacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Yalı Çapkını sezon finali ne zaman yapacak? Yalı Çapkını sezon finali kaçıncı bölümde olacak?

Yalı Çapkını sezon finali ne zaman yapacak?

Yalı Çapkını dizisinin sezon finali yapacağı tarih milyonlarca seyirci tarafından araştırılıyor. Alınan son bilgilere göre dizinin sezon finali tarihi belli oldu.

Yalı Çapkını Sezon Finali

Star TV ekranlarında reyting rekorlarını alt üst eden Yalı Çapkını dizisi 16 Haziran 2023 Cuma günü sezon finali yapacak.

Yalı Çapkını son bölüm özeti

Fuat’ın ölümü başta Ferit olmak üzere herkesi derinden etkiler. Saffet Ağa ve ailesi de dahil herkes taziye için bir aradadır. Ferit, Fuat’ın ölümünden dolayı perişan bir haldedir ve Tarık’ı cenazede görünce ipleri koparır. Seyran ise Ferit’i bırakmamakta kararlıdır. Gülgün, Orhan’a olan öfkesini yenemez. Zerrin ve Pelin ortalığı karıştırmaya devam ederler. Ferit, Fuat’ın mezarını ziyaret ettiğinde beklemediği bir mesaj alır. Halis Ağa, uzun bir aradan sonra Hattuç’a ördüğü duvarları indirir. Kazım ise Suna’yla ilgili evlilik planını uygulamaya koyarken, Seyran’la ilgili verdiği karar ise herkesi şaşırtır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal