Yalı Çapkını hayranları en çok bu soruyu araştırıyor: Yalı Çapkını dizisi bugün var mı, yeni bölüm ne zaman?

Star TV ekranlarında yayınlanan ve yeni bölümleriyle izleyenlerin adeta aklını alan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünün bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırma konusu oldu. İzleyenler bayram tatilinden dolayı pek çok dizinin tatil arasına girmesinin ardından Yalı Çapkını yeni bölüm tarihi, Yalı Çapkını 66. bölüm gibi terimlerle araştırma yapmaya başladı. Peki Yalı Çapkını dizisi bugün var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar…

12.04.2024-16:42 - (Son Güncelleme: 12.04.2024-16:42)

Ramazan Bayramı tatili sebebiyle pek çok reyting rekortmeni dizi bu hafta yeni bölümleriyle ekranlara gelmedi. Son yılların en başarılı yapımlarından olan Yalı Çapkını için de aynı durumun söz konusu olup olmadığı konusu dizinin hayran kitlesince en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. En son 5 Nisan 2024 Cuma günü yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm tarihi belli oldu. Peki Yalı Çapkını dizisi bugün var mı, yeni bölüm ne zaman?

Yalı Çapkını dizisi bugün var mı?

Yalı Çapkını dizisi, bayram tatili sebebiyle bugün yayınlanmayacak. Dizinin yeni bölümü ise 19 Nisan 2024 Cuma yani önümüzdeki Cuma günü yayınlanacak.

Yalı Çapkını hayranları en çok bu soruyu araştırıyor: Yalı Çapkını dizisi bugün var mı, yeni bölüm ne zaman?

Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Evde yaşanan olaylar, ev sakinlerini derinden sarsarken, güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu düşünen Ferit, Abidin'e karşı büyük bir öfke duyar. Hattuç ise geçmişte yaşadığı bir anıyı paylaşarak, asıl hedefin kendisi olduğunu dile getirir. Bu durumdan etkilenen Hattuç, evde herkesin emniyetini sağlamak için sıkı önlemler alır.

Ökkeş'in ölüm haberi, Akın'ın intikam planlarını harekete geçirir. Ferit ve Akın, olumsuz gelişmeleri önlemek adına karşı karşıya gelirler. Seyran'ı mutlu etmeye çalışan Ferit, ona büyük ve anlamlı bir sürpriz hazırlar. İkili, gelecekteki güzel günler için mücadele ederken, Akın ise bu mutluluğu bozmak için büyük bir plan yapar.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal