Fenerbahçe Beko son haftada galibiyet istiyor: Olympiakos-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, sezonun son haftasında deplasmanda Olympiakos’a konuk olacak. Sıralamada doğrudan rakibiyle karşılaşacak olan temsilcimiz, mücadeleyi galibiyetle tamamlayarak 5. sıraya yükselmek istiyor. Peki Olympiakos-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

12.04.2024-16:33 - (Son Güncelleme: 12.04.2024-16:33) Fenerbahçe Beko son haftada galibiyet istiyor: Olympiakos-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Euroleague’de normal sezonu play-off hattında bitirmeyi garantileyen Fenerbahçe Beko, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak. Geçen hafta bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes’e kaybeden sarı lacivertliler, normal sezonun final haftasında galip gelerek 5. sırada play-off serisine başlamayı hedefliyor. Fenerbahçe rakibiyle oynadığı ilk maçtan 79-77 galip ayrılmıştı. Peki Olympiakos-Fenerbahçe Beko maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Olympiakos-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haftanın sonucu merakla beklenen Euroleague maçlarından birisi olan Olympiakos Fenerbahçe Beko maçı bugün TSİ 21.15’te başlayacak.

Fenerbahçe Beko son haftada galibiyet istiyor: Olympiakos-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Kritik mücadele S Sport ekranlarından canlı olarak basketbol severlere ulaşacak.

Fenerbahçe Beko'da sakatlığı bulunan Johnathan Motley ve Yiğit Hamza Mestoğlu, önümüzdeki karşılaşmada sahaya çıkamayacaklar. Öte yandan maçı Slovenya'dan Matej Boltauzer, Hırvatistan'dan Tomislav Hordov ve Letonya'dan Olegs Latisevs hakem üçlüsü yönetecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal