Trabzonspor haftanın açılışını yapıyor: Trabzonspor-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de 32. haftanın açılış maçında Trabzonspor ile Sivasspor karşı karşıya gelecek. Bordo mavili takım Avrupa kupaları hedefini korumak için Sivasspor karşısında kazanmak istiyor. Peki Trabzonspor-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

12.04.2024-16:21 - (Son Güncelleme: 12.04.2024-16:21)

Trabzonspor, Süper Lig’in 32. haftasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Geçen hafta deplasmanda Kasımpaşa’yı 3-1 yenerek taraftarını sevindiren Trabzonspor Sivasspor karşısında da kazanarak üst üste 2. galibiyetini almayı hedefliyor. Fatih Karagümrük önünde 1-0 kazanarak galibiyet hasretini dindiren Sivasspor ise Trabzonspor deplasmanında kazanmak ve seriyi 2 maça çıkarmak istiyor. Maçın yayın bilgileri ise belli oldu. Peki Trabzonspor-Sivasspor maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trabzonspor-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’in 32. haftasında Trabzonspor ile Sivasspor karşılaşacak. 12 Nisan 2024 Cuma günü saat 20.00’de oynanacak mücadele Papara Park’ta başlayacak ve Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak izlenebilecek.

Trabzonspor haftanın açılışını yapıyor: Trabzonspor-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trabzonspor-Sivasspor maçı hakemi kim?

Trabzonspor-Sivasspor maçının hakemi Ümit Öztürk olacak. Maçta yardımcı hakem olarak Mustafa Savranlar ve Anıl Usta görev yapacak. VAR hakemi ise Serkan Tokat olacak.

Trabzonspor-Sivasspor maçı muhtemel ilk 11’ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut Güneş, Visca, Bardhi, Trezeguet, Enis Destan.

Sivasspor: Nikolic, Murat Paluli, Appindangoye, Camara, Uğur Çiftçi, Charisis, İbrahim Akdağ, Mijo Caktas, Emrah, Koita, Manaj.

Seyirci olmayacak

Fenerbahçe maçında çıkan olaylar sebebiyle 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor’un Sivasspor mücadelesi seyircisiz olarak oynanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal