Bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte dönüş yolculuğu başladı: Bayram tatilcilerinin dönüş çilesi!

Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçirenlerin geri dönüş yolculuğu başladı ve bu durum Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde hareketliliğe neden oldu.

12.04.2024-16:08 - (Son Güncelleme: 12.04.2024-16:17) Bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte dönüş yolculuğu başladı: Bayram tatilcilerinin dönüş çilesi!

Bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte, İstanbul dışında geçirenlerin araçlarıyla dönüş yolculuğuna çıkmalarıyla otoyolun Bolu geçişinde yoğunluk yaşandı. Özellikle Köroğlu rampaları, Rüzgarlı, Dağkent, Abant Kavşağı, Elmalık ve Bolu Dağı Tüneli mevkilerinde zaman zaman akıcı yoğunluklar oluştu. Bu artan trafiğin neden olabileceği aksamaların önlenmesi amacıyla, otoyol ekipleri bölgede yoğun bir şekilde çalışma yürütmekte. Ancak, dönüş trafiğinin cuma ve cumartesi günlerinde daha da artması bekleniyor.


3 mevkiide trafik akışı normal

Diğer yandan, otoyolun Düzce, Sakarya ve Kocaeli kesimlerinde trafik akışı normal seyrinde ilerliyor. Bu bölgelerde herhangi bir yoğunluk yaşanmıyor.

Bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte, dönüş trafiğinde artış yaşanması beklenirken, sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları önem taşıyor. Trafik ekipleri de süreci yakından takip ederek, herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli önlemleri almaya devam ediyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal