Yaban TV Türksat frekans ayarları 2022 - Yaban TV Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Türksat uydusunda bulunan kanal listesi içeriğindeki belgesel temalı Yaban TV'nin HD kanalını uydu alıcınıza tanımlayabilmeniz için gerekli tüm güncel bilgilere ve detaylara haberimizin içeriğinde yer verdik.

22.05.2022-02:02 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-02:02) Yaban TV Türksat frekans ayarları 2022 - Yaban TV Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Türksat 3A ve 4A uydularından yayın yapan Yaban Tv'nin frekans ayarları bazı durumlarda yeniden girilme işlemi gerektirebiliyor. Türkiye’nin aktif haberleşme uydusu olan Türksat'tan yayın yapan kanalların arasında olan Yaban Tv'nin güncel frekans ayarlarına ulaşmak için ise genel olarak '!Yaban TV Türksat frekans ayarları nedir?' şeklinde sorular soruluyor.

Belgesel tabanlı yayın yapan kanallardan biri olan YabanTv'nin son güncel frekans bilgilerine ise haberimizin içeriğinden ulaşabilir, bilgileri uydu alıcısına doru olarak girdikten sonra televizyonunuzdan yeniden rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Yaban TV Türksat frekans ayarları

Yaban TV Türksat frekans ayarları 2022

Yaban TV uydu ve kablolu yayınların yanı sıra digitürk, teledünya, Turkcell TV gibi sistemlerden de izlenebiliyor. Türksat uydusu üzerinden yayın yapan Yaban TV HD kanalını uydu alıcısına yükleyebilmeniz gereken güncel Türksat frekans bilgisi aşağıdaki gibidir.

Kanal adı: YABAN TV HD

Uydu: Türksat

Frekans: 12685

Sembol Oranı: 30000

Polarizasyon: V - Dikey Batı

FEC: 2/3

Yaban TV Digitürk kaçıncı kanalda?

Yaban TV, Digitürk 189. kanalda yayınlanıyor. Doğa, deniz ve macera içeriklerin yer aldığı kanalda aynı zamanda Türkiye'nin ilk avcılık ve balıkçılık kanalı olarak bilinir.

Yaban TV D-Smart kaçıncı kanalda?

Yaban TV, D-Smart 202. kanal üzerinden yayın yapmaktadır. Türkiye'nin ilk avcılık kanalı olarak bilinen Yaban Tv, sporlarla ilgili de yayınları izleyicilerle buluşturur.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal