DMAX Tv Türksat frekans ayarları 2022 - DMAX Tv Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Türksat 4A uydusu üzerinden yayınlanan DMAX Tv'nin kanal frekans ayarları hakkına bilgi sahibi olabilmek için yazımızın devamında yer alan en güncel DMAX Tv Türksat frekans ayarlarına ulaşabilirsiniz.

22.05.2022-01:35 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-01:35) DMAX Tv Türksat frekans ayarları 2022 - DMAX Tv Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Türksat 4A uydusu üzerinden yayınlanan DMAX Tv'nin kanal frekans ayarları hakkına bilgi sahibi olabilmek için yazımızın devamında yer alan en güncel DMAX Tv Türksat frekans ayarlarına ulaşabilirsiniz.

Televizyonlarınızın ayarlarında oluşan sorunlar bazı durumlarda kanalların frekans bilgilerinin alıcılara tekrardan girilmesini gerektirebiliyor. Bu durumla karşılaşılması durumunda DMAX Tv kanalının güncel frekans bilgileri şeklinde arama yapılır. DMAX Tv'nin 2022 yılı güncel frekans bilgilerine ulaşabilmek için yazımızın içeriğine göz atmanız yeterlidir.

DMAX Tv Türksat frekans ayarları

Türksat 3A ve 4A uyduları Türkiye’nin aktif haberleşme uydularıdır. Türksat uydusu üzerinden yayın yapan kanalların arasında DMAX Tv'de yer alır. DMAX Tv kanalının frekans numaraları da bazı durumlarda tekrar uydu alıcısına girilmesi gerekebilir. Peki, DMAX Tv kanalın güncel frekans ayar numaraları nedir?

DMAX Tv Türksat frekans ayarları 2022

DMAX Tv frekansı ile ilgili ayarların yapabilmesi için bilgi kısmına 12015 numarası, sinyal oranına da 27500 girilmesi gereklidir. Polarizasyon yönü H (Horizontal) - Yatay TR şeklinde ayarlanması durumunda TLC kanalına rahatlıkla erişim sağlanabilir.

Kanal adı: DMAX

Uydu : Türksat 4A

Frekans : 12015

Sinyal Oranı : 27500

Polarizasyon : H (Horizontal) - Yatay TR

FEC : 5/6

Audio PID : 1902

Video PID : 1802

Kapsama Alanı : TR

DMAX Tv Digitürk kaçıncı kanalda?

DMAX, Digitürk 49. kanaldan yayın yapmaktadır. DMAX spor, arabalara ve en iyi senaryolu içerikleri izleyicilere aktarır. Aynı zamanda eğlenceli içeriklerde yayınlayan DMAX, aydınlatıcı ve ilham veren yayınları da izleyicilerle buluşturur.

DMAX Tv D-Smart kaçıncı kanalda?

DMAX Tv, D-Smart 46. kanaldan yayın yapmaktadır.

DMAX Tv Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

DMAX Tv, Tivibu'dan Kanal 62'den Kablo TV'den ise HD olarak kanal 47, SD olarak ise 931

kanaldan yayın yapar.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal