X (2022) film konusu ve oyuncuları

Korku filmi severleri mutlu edecek haber geldi. Son zamanların en popüler filmi olan X(2022) izleyicilerle buluştu. Fragmanında görülen enerjinin filmde devam edip etmeyeceğini düşünen seyirciler araştırmaya başladı. X (2022) film konusu nedir? İşte X filmi hakkında detaylar haberimizde

25.03.2022-18:11 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-18:11) X (2022) film konusu ve oyuncuları

Son zamanlarda çıkan tek korku filmi denilecek kıvamda olan X(2022) filminin konusu, içeriği ve oyuncuları merak konusu oldu. Korku filmi izlemeyi sevenleri memnun edeceği düşünülen filmin detayları izleyiciler tarafından araştırılmaktadır. X (2022) filmi konusu, oyuncuları ve yapılan yorumlar hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır. 

X filmi beklenmeyen polis baskını ile başlamaktadır. 1970'li yılların sonunda sarı çorak arazinin kırmızıya boyandığı ve sayısız ölü bedenin ortaya çıkışı sahneleniyor. Bu sahneler, olası gelişmeler hakkında ipuçları sağlasa da yönetmen West’in isteğiyle, akış, 24 saat geri alınıyor. Eski zamanlarda korku filmi olarak izleyicilerle buluşan Testere benzetmeli X filmi bireylerin hedeflerini ele almaktadır. 

X (2022) film yorumu

Filmde yer alan karakterlerin hepsi farklı hayallerin peşinden gitmektedir. Bazılarının başarılı bir kariyeri bazıları ise parlayan yıldız olmak için çabalamaktadır. Howard ve Pearl isimli epey yaşlı bir çiftin evini kiralayan ekip üyeleri; halihazırda amaç olarak belirledikleri eylemleri gerçekleştirirken hayatların epey mutlu gözüküyor. Fakat hiçbir şey göründüğü gibi gitmiyor ve filmin ikinci yarasında beklenmedik olaylar boy göstermeye başlıyor. Korku filmleri arasında son zamanların başarılı filmi olan X(2022) senaryosu ve oyuncularıyla başarılı bir işe imza atmıştır.

X(2022) film oyuncu kadrosu ve karakterler 

Mia Goth – Maxine / Pearl

Jenna Ortega – Lorraine

Kid Cudi – Jackson

Brittany Snow – Bobby-Lynne

Martin Henderson – Wayne

Stephen Ure – Howard

Owen Campbell – RJ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal