Whatsapp’a yeni özellik: Video görüşmelerinde avatar kullanma imkanı sunacak

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Whatsapp’a yeni bir özellik daha geliyor. Edinilen bilgilere göre Whatsapp, kullanıcılara video görüşmelerinde avatar kullanma imkanı sunacak. İşte detaylar...

18.08.2022-16:27 - (Son Güncelleme: 18.08.2022-16:41)

Metaverse dünyasına adım atmak için adını Meta olarak değiştiren Facebook, bünyesinde bulundurduğu Whatsapp’a yeni özellikle kazandırmaya devam ediyor. Sanal dünyayla uyum özellikleri uygulamalara sokmaya başlayan Whatsapp’ın en yeni özelliği 3 boyutlu avatar oluşturma, yakında kullanıma sunulacak. Bu özellik sayesinde kullanıcılar video görüşmeleri esnasında avatar kullanabilecek.

Video görüşmelerinde avatar kullanma imkanı sunulacak

Whatsapp’ta arayüzün geliştirilmesi amacıyla video görüşmeleri sırasında avatar kullanma özelliğinin devreye sokulması bekleniyor. Söz konusu özelliğe göre kullanıcılar avatarları toplu veya bireysel video görüşmelerinde çıkartma olarak birbirlerine gönderme şansına sahip olacak. 

Whatsapp Avatar

Avatar’a geçme düğmesi olacak

WABetaInfo’nun paylaştığı ekran görüntüsünde video görüşmesi sırasında ‘’Avatar’a geç’’ seçeneğinin alt kısımda gözüktüğü gözlerden kaçmadı. 

Whatsapp’ın avatar özelliğinin henüz geliştirme aşamasında olduğu kaydedilirken, ne zaman indirmeye açık olacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal