WhAtsapp, güvenlik için bir önlem daha aldı! Artık kullanıcılara bildirim gönderilecek

Whatsapp, çoklu cihaz kullanımlarında güvenliği artıracak yeni bir özellik üzerinde çalışmalara başladı. "Oturum Açma Onayı" adlı yeni özelliğin, Whatsapp'ta bilinmeyen bir kişi veya cihazdan oturum açma girişiminde bulunulması halinde kullanıcılara bilgi vereceği ifade edildi.

09.08.2022-11:41 - (Son Güncelleme: 09.08.2022-14:05)

Aksam.com.tr'nin WABetaInfo'dan aktardığı habere göre, dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma programı olan Whatsapp, "Oturum Açma Onayı" isimli yeni özelliğin üzerinde çalışmalara başladı. Söz konusu yeni özelliği platforma entegre etmesinin ardından tespit edemediği bir kişiyi veya cihazı oturum açmayı denemesi durumunda artık kullanıcıları uyarabilecek. Bununla beraber; kullanıcılar, hesaplarına kendilerinden habersiz giriş denemesinde bulunurlarsa bir giriş onayı bildirimi alacak. Onay bildirimi; giriş denemesinin zamanı, konumu ve kişi veya cihaz adı gibi bilgiler de içerecek.

Şu anda deneme sürecinde

Şu anda deneme sürecinde  

Diğer taraftan; "Oturum Açma Onayı", şu anda Whatsapp'ın deneme sürümünde test ediliyor. Geliştirme aşamasında olan özelliğin, ne zaman aktif hale getirileceği net olarak bilinmiyor. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal