Whatsapp rahatsız etme nedir, nasıl kullanılır? Whatsapp yeni özelliği rahatsız etme ile yeni dönem başlatıyor!

Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, mesajlaşma seçeneklerinde yenilikler yaptı. Uygulamaya en son gelen güncelleme ile ‘rahatsız etme’ modu yer aldığı bildirildi. WhatsApp'ın sunmuş olduğu bu özellik birçok kişi tarafından merak ediliyor. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği…

19.06.2022-17:14 - (Son Güncelleme: 19.06.2022-17:14) Whatsapp rahatsız etme nedir, nasıl kullanılır? Whatsapp yeni özelliği rahatsız etme ile yeni dönem başlatıyor!

Teknoloji ile birlikte ortaya çıkan yeni uygulamalar yeni ürünler yer alırken bu ürünlerde yeniliklerle birlikte güncelleme almaktadır. WhatsApp'a sürekli yeni özellikler dahil edilirken geçtiğimiz günlerde mesajlara emoji ile cevap verebilme özelliği eklendi. Şirket tarafından yapılacak olan yeni güncelleme ile bu sefer de uygulamaya ‘rahatsız etme’ özelliği getirilme çalışmaları başlatıldı. Getirilecek olan bu özellik ile modun aktif edilmesi durumunda gelen tüm çağrılar otomatik olarak sessize alınacaktır. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği…

WhatsApp destek verecek

WhatsApp uygulaması yapacağı yeni güncellemeyle tüm uygulamaya rahatsız etme modunu getirecek. Bunun için çalışmalar başlarken özelliği uygulama eklenmesi ile rahatsız etme modunu aktif edilmesi durumunda bildirimler otomatik olarak sessize alınacak.

Bununla birlikte uygulamada mesajı geri alma ve mesajı düzenleme gibi yeni özellikler üzerinde çalışılmaktadır.

Whatsapp Yeni Özellik

WhatsApp ve Telegram arasında girilen yarış ile birlikte önüne geçmek isteyen WhatsApp yeni özellikleri ile kullanıcıları kendisine çekmeye çalışıyor. WhatsApp'ın yeni mesaj düzenleme özelliği ileTelegram’a rakip olabileceği düşünülüyor.

Bu özellik ile mesaj yapısında değişiklik yapılabilecek ve aynı mesajı tekrar atmak zorunda kalmayacaksınız.

Bu özellik Şimdilik sadece Android telefonlarda test edilirken iOS ve masaüstü sürüm nerede de kısa süre içerisinde yer alacaktır.

Son görülme de seçenek sunulacak

WhatsApp'ta yer alan son görülme özelliği ile kullanıcıların en son ne zaman aktif olduğu görülmektedir. Son görülme özelliği kullanmak istemeyen kişiler ise bu özelliği kapatabilmektedir. Bu bu özelliğin kapatılması ile uygulamada en son ne zaman aktif olduğunuz görünmeyecektir.

Whatsapp Rahatsız Etme Özelliği

Birçok kişinin bu özelliği bazı kişiler için seçile bilmesini isterken WhatsApp'ta bu isteklere karşılıksız kalmadı bu bu özelliği istediğiniz kişilere kapatabilme imkanı tanıyacak.

Yakın zamanda sunulması beklenen güncelleme son görünmeniz de kimlerin son görülmenize açık olup olmayacağını seçecektir. Tüm bu özellikler test aşamasından sonra bütün telefonlarda kullanılabilecek.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal