WhatsApp mesajlara tepki özelliği nasıl kullanılır?

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a sık sık güncellemeler geliyor. Yeni gelen tepki verme özelliği ise insanlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki WhatsApp tepki verme özelliği nedir? Tüm detaylar haberimizde.

11.05.2022-23:49 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-23:49) WhatsApp mesajlara tepki özelliği nasıl kullanılır?

İnsanların iletişim kurmak için en çok kullandığı uygulamalardan biri olan WhatsApp bünyesinde sık sık güncellemeler yapılırken yeni güncelleme mesajlara tepki verme özelliği oldukça dikkat çekti. Peki mesajlara tepki verme özelliği nedir? Mesajlara tepki verme özelliği nasıl kullanılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WhatsApp mesajlara tepki verme özelliği

WhatsApp CEO'su Mark Zuckerberg tarafından mesajlara tepki verme özelliği ile ilgili ilk duyuru Twitter hesabından yapıldı. Zuckerberg duyurusunda şu sözlere yer verdi; "WhatsApp'ta mesajlara emoji ile tepki vermenizi sağlayacak tepkiler bugün kullanıma sunuluyor."

WhatsApp Tepki Özelliği

Mesajlara tepki verme özelliği ile ilgili bilinmesi gerekenler

WhatsApp üzerinden mesajlara tepki verme özelliğinde şimdilik yalnızca 6 adet tepki bulunuyor, zamanla yapılacak güncellemelerle tepkilerin çoğalacağı bekleniyor. Her mesaja bir emoji ile cevap verilme özelliği bulunuyor. Kaybolan mesajlar özelliğini kullanan insanlar için verilen tepkiler de mesajlarla birlikte yok olacak. Tepkileri ve sayılarını gizlemek gibi bir özellik bulunmuyor. WhatsApp tepkiler özelliği ise şu şekilde kullanılıyor; Size gelen mesajlardan hangisine tepki vermek istiyorsanız mesajın üstüne basılı tutarak önünüze çıkan emojilerden birini seçmeniz yeterli olacaktır. Bu şekilde mesaja tepki vermiş olacaksınız, seçtiğiniz emoji tepkisi mesajı gönderen kişi tarafından da anında görüntülenebilecek. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal