İnstagram ağlama efekti nedir, nasıl yapılır? İnstagram ağlama efekti adı ve uygulaması

En çok tercih edilerek kullanıcı sayısı fazla olan sosyal medya platformları Instagram ile TikTok 'ta sık sık rastladığımız ağlama efekti ile ilgili olarak Instagram ağlama efekti adı nedir? sorusu bazı kullanıcılar tarafından merak konusu oldu. TikTok ağlama efekti videoları ile doldu taştı ve aynı durum bu aralar Instagram için de geçerli olmakta. Peki, Instagram ile Tiktok ağlama efekti nasıl yapılmaktadır? Instagram ağlama efekti nedir? sorularını sizler için haberimizde cevaplandırdık. İşte son zamanların moda olan efektinin ayrıntıları..

11.05.2022-21:25 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-21:25) İnstagram ağlama efekti nedir, nasıl yapılır? İnstagram ağlama efekti adı ve uygulaması

Instagram uygulaması üzerinden ağlama efektinin nasıl yapıldığı epey bir merak edilmeye başlandı. En fazla kullanıcı sayısına sahip sosyal medya platformları arasında olan Instagram ile TikTok 'ta sürekli olarak karşılaşmaya başladığımız son zamanların modası haline gelen ağlama efektinin adı bazı kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. TikTok ağlama efekti videoları ile dolup taşmaya başladı ve aynı durum son günlerde Instagram için de geçerli. Peki, Instagram ağlama efekti nasıl yapılıyor? Instagram ağlama efekti nedir? gibi merak konusu olan soruların cevaplarını sizler için araştırdık ve haberimizde yer verdik. İşte ayrıntılar..

ınstagram ağlama efekti nedir nasıl yapılır

Instagram ağlama efekti nedir ve nasıl yapılmaktadır?

Popüler sosyal medya uygulamalarının başında gelen Instagram, yeni güncellemeleri ile kullanıcılarına hem yeni özellikler hem de içerik üreticisi olan kullanıcıları için de yeni seçenekler sunmaktadır. Eğlenceli olan bir efekti kullanıcılarının beğenisine sunan Instagram ağlama efektinin adı nedir? sorusu ise son zamanların en çok merak edilerek araştırılmaya başlanan konuların başında yer almaktadır. Resmen viral olan ağlama efekti içerikli videoların ardından pek çok Instagram kullanıcısı olan kişiler de Instagram uygulaması üzerinden ağlama efekti nasıl yapılmaktadır? sorusunun yanıtını araştırmaya koyuldu. Bizde son zamanların gündemi haline gelen bu konuyu ele aldık ve sizler için araştırdık. İşte Instagram ağlama efekti yapılışı;

- Instagram uygulamasında yer alan ağlama efektini yapmak için ilk önce uygulamada yer alan profilinize giriş yaparak ve sağ üst köşede bulunan '' + '' işaretine basmanız gerekiyor.

- Daha sonra karşınıza çıkan ekran üzerinde '' Reels Videosu '' seçeneğini seçmeniz gerekiyor.

- Reels yükleme ekranında alt tarafta yer alan efektler yazısına tıklamalısınız ve sonrasında da arama simgesine basarak '' crying face '' yazıp ilgili ağlama efektlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal