PUBG Mobile 2.0 güncellemesi çıktı mı, ne zaman gelecek? PUBG Mobile 2.0 güncellemesi ile gelecek özellikler ve güncelleme tarihi

PUBG Mobile oyunun 2.0 güncellemesine ilişkin geri sayıma başlayan oyun severler, güncellemenin gelmesiyle birlikte oyuna ne tür özelliklerin de geleceğini merakla beklemeye başladı. Peki, PUBG Mobile 2.0 güncellemesi çıktı mı, ne zaman gelecek? PUBG Mobile 2.0 güncellemesi ile gelecek özellikler ve güncelleme tarihi

11.05.2022-17:17 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-17:17) PUBG Mobile 2.0 güncellemesi çıktı mı, ne zaman gelecek? PUBG Mobile 2.0 güncellemesi ile gelecek özellikler ve güncelleme tarihi

PUBG Mobile oyunun yakın takipçileri oyunun 2.0 güncellemesini merakla beklemeye başladılar. Güncellemenin ne zamna geleceği hakkında tarihe ulaşmak isteyen oyun severler arama motorlarından konuya ilişkin araştırmalarını artırırken aynı zamanda yeni güncelleme ile birlikte gelecek olan özelliklerin ne olduğunu da sorguluyorlar.

Tüm dünyayı kasıp kavuran bir mobil hayatta kalma oyunu olarak tanımlanan PUBG Mobile, çılgınlıkların başlatıldığı ve hızla devam ettirildiği bir sürüme geçmeye hazırlanıyor. Oyuncularına sürekli ilkler yaşatmayı başaran PUBG Mobile, getireceği yeni 2.0 güncellemesi ile birlikte yeni sezonuna heyecan verici yeniliklerle birlikte girmeyi hedefliyor.

PUBG Mobile 2.0 güncellemesi çıktı mı, ne zaman gelecek

Yeni oyun modlarının, farklı silah düzenlemelerinin ve aynı zamanda etkinliklerinin de bol olduğu yeni sezonun ne zaman geleceği ise oyun severler tarafından merak ediliyor. Her güncelleme sonrasına yaşadıkları heyecanı yeniden yaşamak isteyen oyun severler PUBG Mobile oyunun yeni 2.0 güncellemesini sabırsızlıkla bekliyor.

PUBG Mobile 2.0 güncellemesi çıktı mı, ne zaman gelecek?

PUBG Mobile oyunu 11 Mayıs saat 11:00'de (UTC+0)yeni hazırladığı güncellemeyi kullanıcıları yayınlamaya başlayacağı bildirildi. Ayrıca, güncellemenin yapıldığı sırada oyunlardaki hizmetlerin kesintiye uğramayacağı bilgisi paylaşıldı.

PUBG Mobile 2.0 güncellemesi çıktı mı, ne zaman gelecek

PUBG Mobile 2.0 güncellemesinin yüklenmesi sonrasında oyun içine gelecek olan yeniliklerin tam olarak neler olabileceği bilinmiyor. Fakat daha önce oyuna getirilen güncellemelerden yola çıkılarak oyunda çok büyük yenilikler olabileceği tahmin ediliyor. Yeni sezon güncellemesi olarak da nitelendirilen 2.0 sonrasında ise oyuncuların alacakları ödüllerle birlikte hediye ve aksiyonlarında haddi hesabı olamayacağı söyleniyor.

PUBG Mobile 2.0 güncellemesi çıktı mı, ne zaman gelecek

Edinilen bilgilere göre PUBG Mobile oyununa 2.0 güncellemesi ile birlikte Paramo adında yeni bir haritanın geleceği ve bu yeni haritanın denenmesi ve oyuncuların iyice öğrenmesi için de bir çok görevin geleceği öğrenildi. Söz konusu yeni görevler ise oyunculara daha büyük ödüller de kazandıracak.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal