WhatsApp herkesten silinen mesajlar nasıl okunur? WhatsApp'ta silinen mesajları görme

İnsanların gün içinde en çok kullandığı uygulamalardan biri olan WhatsApp'ta karşı tarafın mesajı herkesten sil özelliğini kulması insan da oldukça merak uyandırabiliyor. Peki bize atıldıktan sonra silinen bir mesajı okumak mümkün mü? Silinen mesajları nasıl okuruz? WhatsApp herkesten sil özelliği nasıl kullanılır? Mesajlarla ilgili tüm detayları merak eden insanlarla haberimizde paylaşıyor olacağız.

23.03.2022-21:05 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-21:05) WhatsApp herkesten silinen mesajlar nasıl okunur? WhatsApp'ta silinen mesajları görme

İnsanlar mesajlaşmak amacıyla günlük hayatında WhatsApp uygulamasını sıkça kullanıyor. WhatsApp her güncellemeyle bünyesine yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Gönderilen mesajı "herkesten sil" özelliğinin gelmesi çoğu zaman avantaj olarak kullanılabilse de mesajı okuyamadan silinmiş olması kişi için merak uyandırıcı bir durum olabiliyor. Silinen mesajları okuyabilmenin mümkün olup olmadığını araştıran vatandaşlar için tüm detayları haberimizde derledik.

WhatsApp Herkesten Silinen Mesajlar

Silinen mesajlar nasıl okunur

WhatsApp'tan size gönderildikten sonra silinen mesajları okuyabilmenin 2 yolu bulunuyor. Eğer silinen bir mesajı okumak istiyorsanız WhatsApp uygulamasını telefonunuzdan kaldırıp tekrar yüklediğinizde silinen mesajlar size gelecektir. Çünkü sohbet yedeği açık olan uygulamada mesajlar silinse dahi o mesajlar depolanmaktadır. Bir diğer yöntem ise; gönderilen mesaj silindikten sonra whatsApp uygulaması da bildirimi sildiği için üçüncü bir bildirim programı kullanırsanız silinen mesajları okuyabilirsiniz. Fakat bu bildirimleri görmenizi sağlayan uygulamaların güvenilir olup olmayacağı tartışılır bir konudur.

WhatsApp herkesten sil özelliği nasıl kullanılır

Eğer hem siz hem karşınızdaki kişi whatsApp'ın son güncellemesini kullanıyorsa, mesajınızı gönderdikten sonra mesajın üzerine basılı tutarak gelen seçeneklerden herkesten sil özelliğini seçerek karşı tarafın gönderdiğiniz mesajı okumamasını sağlayabilirsiniz. Yine aynı şekilde gönderdiğiniz mesajın üstüne basılı tutarak çıkan seçeneklerden "benden sil" seçeneğini seçerseniz gönderdiğiniz mesaj yalnızca sizin uygulamanızdan kaldırılır, karşı tarafa mesaj iletilmiş olur. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal