WhatsApp kullanılmıyor mu? WhatsApp çöktü mü, neden girilmiyor? WhatsApp'la ilgili son dakika

Dünya üzerinde mesajlaşma aracı olarak en çok kullanılan WhatsApp'ta gün içinde bazı kesintiler meydana geldi. İnsanlar internet üzerinden WhatsApp çöktü mü? WhatsApp neden kullanılmıyor? gibi birçok soruyu araştırmaya başladı. WhatsApp'ın kullanılmamasıyla ilgili tüm detayları haberimizde düzenledik.

23.03.2022-20:24 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-20:24) WhatsApp kullanılmıyor mu? WhatsApp çöktü mü, neden girilmiyor? WhatsApp'la ilgili son dakika

İnsanlar gün içinde WhatsApp uygulamasında bazı sorunlar yaşadı. Sorun meydana gelir gelmez internet üzerinden binlerce insan WhatsApp çöktü mü sorusunu araştırmaya başladı. En çok kullanılan uygulama olarak bilinen iletişim aracı WhatsApp ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WhatsApp Çöktü Mü

WhatsApp çöktü mü

Birbirlerine bağlı olduğu bilinen WhatsApp, Facebook ve Instagram platformlarında 18.41 saatlerinde bir kesinti yaşandı. İnsanlar gün içinde Instagram hesaplarından story, gönderi ve içerik paylaşamama, mesaj gönderememe gibi problemlerle karşı karşıya kaldı. Resmi bir açıklama gelmemesine rağmen sorunun kısa sürede çözülmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal