WhatsApp'ta silinen mesajlar nasıl geri getirilir? Whatsapp silinen mesajları geri getirme yöntemi ve yapmanız gerekenler

İnsanların mesajlaşmak için gün içinde çok sık kullandğı WhatsApp uygulamasıyla ilgili internet üzerinden bazı araştırmalar yapılıyor. WhatsApp uygulamasında silinen mesajları geri getirmek mümkün mü? Silinen mesajlar nasıl geri getirilir? İnsanların araştırdığı tüm detayları haberimizde derledik.

23.03.2022-20:10 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-20:10) WhatsApp'ta silinen mesajlar nasıl geri getirilir? Whatsapp silinen mesajları geri getirme yöntemi ve yapmanız gerekenler

İnsanlar WhatsApp uygulaması üzerinden silinmiş olan mesajların geri getirilip getirilmeyeceğini araştırmaya başladı. WhatsApp'tan silinen mesajların geri getirilmesi mümkün. Android ve iOS telefonlar için uygulamada silinen mesajların nasıl geri getirileceğini sizlerle paylaşacağız.

WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme

Android cihazlarda mesajları geri getirme

WhatsApp'tan silinen mesajları geri getirmek istiyorsanız ve android işlemli bir telefona sahipseniz şu adımları izleyebilirsiniz;

-Öncelikle telefondaki yüklü WhatsApp uygulamasının mesajları yedekliyor olması lazım. Eğer mesajlar yedeklenmiyorsa, 

-Ayarlar menüsüne girdikten sonra Sohbet ve Sohbet yedeği sekmesinden Google Drive'a yedekle seçeneğiyle yedeklemeyi oluşturmanız gerekiyor. 

Daha sonra ise,

-WhatsApp uygulamasını telefondan kaldırdıktan sonra geri yüklemelisiniz. Telefon numaranızı uygulamaya girdikten sonra karşınıza çıkan sohbet yedeğini geri yüklemek istiyor musunuz sorusunu onaylayarak silinmiş mesajları geri getirebilirsiniz. 

iOS cihazlarda silinen mesajları geri getirme

Eğer sohbet yedeği yapmıyorsanız Android cihazlarda olduğu gibi şu adımları izlemelisiniz;

-Ayarlar kısmından Sohbet Yedeği menüsünden mesaj yedeklemeyi onaylayabilirsiniz.Günlük, haftalık, aylık seçenekleri de bulunmaktadır. 

-Bu adımları izledikten sonra WhatsApp uygulamasını telefondan kaldırdıktan sonra tekrar yüklemeniz gerekiyor. Telefon numaranızı girdikten sonra sohbet yedeğini geri getirmek istediğinizi onayladıktan sonra silinmiş mesajlara ulaşabilirsiniz. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal