WhatsApp’tan Kullanıcıları Sevindiren Son Görülme Özelliği!

WhatsApp son zamanlarda uygulamada yaptığı değişiklerle sıklıkla gündeme geliyor. WhatsApp iOS ve Android kullanıcıları için yeni özellikler getirmeye devam ediyor.

07.09.2021-12:21 - (Son Güncelleme: 07.09.2021-12:30) WhatsApp’tan Kullanıcıları Sevindiren Son Görülme Özelliği!

WhatsApp’ın hala geliştirilme aşamasında bulunan son görülme özelliği ile ilgili çalışmalar sürüyor. Son görülmede yapılacak olan değişiklikle birlikte kullanıcılar son görülme özelliğinde değişiklik yapabilecekler.

SON GÖRÜLME ÖZELLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILABİLECEK

Kullanıcılara, WhatsApp’a gelecek yeni son görülme güncellemesi sayesinde bu özellikte değişiklik yapmaları imkanı sağlanmış olacak. Bunun yanında, iOS ve Android kullanıcıları bu özelliğin dışında pek çok ayarda değişiklik yapabilecek.

ÖZELLİK YAPIM AŞAMASINDA

Hala yapım aşamasında bulunan özellik, önümüzdeki aylarda kullanıcılara sunulacak. Güncelleme ile WhatsApp kullanıcılarına, 'son görülme' özelliğini 4 farklı biçimde kullanma imkanı sağlanmış olacak. 'Herkes', 'Kişilerim' ve 'Kimse' dışında 'Kişilerim hariç' seçeneği de kullanıcılara sunulacak. Uygulamada 'kara liste'ye eklenmiş kişiler, son görülme saatinizi ve tarihinizi göremeyecekler. WhatsApp 'gizlilik' ayarlarında yeni bir düzenleme kararı alarak, Android ve iOS'ta beta olarak bir özellik kullanıcılara sunacak. Özelliğin uygulamaya ne zaman geleceğine ilişkin kesin bir tarih verilmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal