WeCrashed dizi konusu ve oyuncuları

Apple TV+ da 18 Mart’ta yayınlanan WeCrashed, merak edilen diziler arasında yerini alıyor. Başrollerinde Jared Leto ve Anne Hathaway'in yer aldığı dizi 8 bölüm olarak platformda yerini alacak. İlk üç bölümü yayınlanan dizinin konusu, bölüm sayısı, kaç sezon olduğu, oyuncuları gibi pek çok konu merak ediliyor. İşte WeCrashed dizisi hakkında tüm merak edilenler…

23.03.2022-12:44 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-12:44) WeCrashed dizi konusu ve oyuncuları

Jared Leto ve Anne Hathaway'in WeWork adlı şirketin kurucusu olan çift olarak ekranlara gelen dizi oldukça merak edilmektedir. Şirketin yükselişinin ardındaki sır perdesini ve şirketin çöküşünü konu edinen dizi toplam 8 bölüm olarak yayınlanacak. Apple TV+ da yayınlanacak olan dizinin ilk üç bölümü 18 Mart 2022 tarihinde platformda yerini aldı. Dizi tutkunları tarafından dizi hakkında merak edilen konular araştırılıyor. İşte WeCrashed dizisi hakkında tüm merak edilenler haberimizde…

WeCrashed dizi konusu nedir?

App Tv + da yayınlanmaya başlayan WeCrashed dizisi bir dolandırıcılık hikayesi ile karşımıza çıkıyor. Şimdiye kadar pek çok dolandırıcılık hikayesi ile yayınlanan dizi yer alırken App Tv + da kendisini bu konuda eksik bırakmak istemedi. Bir şirketin yükselişinin arkasında dönen oyunları ve bu şirketin dibe batışını konu edinen dizi ilk bölümleri ile ekrana geldi. herkesin hayali olan zengin olma yolunda ilerleyişini anlatan dizide hırslı bir adam, güçlü adımlar hikayesi karşımıza çıkıyor. Her çıkışın birde inişi olduğunu da unutmamak gerekiyor.

2010 yılında Adam Neumann ve Miguel McKelvey tarafından kurulan WeWork şirketi, şirketlere, çoklu kişiyle çalışan birimlere ya da herhangi bir ofis ortamı ihtiyacı duyan topluluklara, ofis veya ortak çalışma alanı sağlayan, inşa eden bir bünyeyi tarif ediyor. Önce küçük başlangıçlar ile yol alan şirket ve devamında gelen büyük anlaşmalar ile adından söz ettirmeyi başarıyor. 

WeCrashedMilyon dolarlık anlaşmalara imza atan şirket ismini duyurmak konusunda sadece Amerika ile yetinmeyip tüm dünyayı hedef alıyor. Bu konuda oldukça da başarılı oluyorlar. Sayılı zenginlerin arasına girmeyi başaran Adam ve Miguel çifti, elde ettikleriyle yetinmeyip daha fazlasını istiyorlar. Tabii bu olay onlara kötü patlıyor ve bir anda kendilerinin iflasın eşiğinde buluyorlar. Hesaplara aktarılan paralar, vergi kaçakçılığı ve şirketin arkasında dönen bir çok olay ile izleyenler şaşkınlık içerisinde kalacaklar. 

WeCrashed dizisi ne anlatıyor?

Jared Leto, tarafından canlandırılan Adam Neumann ve Kyle Marvin’in hayat verdiği Miguel McKelvey dizinin başrolleri olarak bizleri karşılıyor. Adam Neumann aşık olduğu kadını da unutmamak gerekir. Adam’ın aşkı olan Rebekah Neumann’a hayat veren isim olarak Anne Hathaway karşımıza çıkıyor. Hırslı bir karakter olan Adam Neumann ve onu tetikleyen Rebekah Neumann ile bir araya gelince ortaya inanılmaz olaylar çıkıyor. 

Girişimci ruhunu yansıtan Adam Neumann, bir zamanlar girdiği her projeden olumsuz sonuç ile ayrılır. Bu nedenle çevresi tarafından çok dışlanan Adam, pes etmeden yoluna devam eder ve sonunda istediğine ulaşır. Küçük girişimlerini bir kenara bırakarak WeWork adlı şirketin tedarikçisi olan Adam’ın en büyük destekçisi ise Miguel McKelvey oluyor. Şirkette sıradan işler yaparken bir anda yükselişe geçen Adam, şirketi ileriye taşıyan isim olarak ekrana yansıyor. Bu süreçte Adam’a manevi açıdan desteğini sonuna kadar hissettiren Rebekah, dizideki aşk ve romantizmi yansıtan karakter oluyor. Birbirinden farklı iki karakteri bir arada görmemizde tabi ki para, şehvet, tutku ve güçten kaynaklanıyor.

Bitmek bilmeyen hırs ve açgözlülük bir araya gelince elindekilerle yetinmeyen Adam hep daha fazlasına gözünü dikiyor. Kazanmaya devam ediyor olsalar bile durmak gibi bir niyetlerinin olduğu da söylenemez. App Tv + da yerini alan dizi meraklılarını bekliyor. Yeni çıkan WeCrashed dizisinin IMDb puanı ise 6.9 ‘dur.

WeCrashed OyuncularıDizi oyuncu kadrosu ve diğer karakterler

Dizide yer alan oyuncularda oldukça merak edilmektedir. WeCrashed dizisinde yer alan oyuncular şu şekildedir:

Jared Leto – Adam Neumann

Anne Hathaway – Rebekah Neumann

Kyle Marvin – Miguel McKelvey

Theo Stockman – Jacob

Cricket Brown – Chloe Morgan

Robert Emmet Lunney – Richard

Steven Boyer – Matthew

O-T Fagbenle – Cameron Lautner

Mallori Johnson – Bea

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal