Netflix La Casa de Papel'in yapımcısından yeni dizi müjdesi

La Casa de Papel’e rakip geliyor. La Casa de Papel yapımcısı Álex Pina, yeni bir dizi ile ekrana dönüyor. Netflix ile olan ortaklığını yenileyen Pina, çok izlenen yapımı La Casa de Papel’in ardından neler yapacağı merakla bekleniyor. Lüks bir yer altı sığınağında pendemi koşullarını atlatmak için geçen yaşamı konu ediniyor. Peki, Álex Pina yeni dizisi ne zaman çıkacak? Álex Pina yeni dizinin konusu nedir? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

22.03.2022-20:50 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-20:50) Netflix La Casa de Papel'in yapımcısından yeni dizi müjdesi

Netflix platformu ile tekrardan anlaşan İspanyol yapımcı Álex Pina, La Casa de Papel’in ardından neler yapacağı merak ediliyor. En son Sky Rojo ve White Lines dizilerini ekrana taşıyan Pina, yeni dizinin konusuyla tüm gözleri üzerinde topladı. Bir süredir içerisinde yer aldığımız pandemi koşullarını konu edinen dizide neler olacağı merak ediliyor. Peki, Álex Pina yeni dizisi ne zaman çıkacak? Álex Pina yeni dizisinin konusu nedir? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

Álex Pina yeni dizisi ne zaman çıkacak?

2017 yılında La Casa de Papel dizisi ile gündem olan Alex Pina, yeni yapımlarla ekrana gelmeye devam ediyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan La Casa de Papel rüzgarından sonra yeni dizisi merak edilmeye başlandı. Netflix’te en çok izlenen yapımlardan biri olan La Casa de Papel’in etkileri hala görülmeye devam ederken dizinin Güney Kore versiyonu da hazırlanıyor.

İspanyol yapımcı bunlar dışında Pedro Alonso'nun başrol olduğu Berlin karakterini konu alan bir spin-off dizisini de yayınlayacak. Bu dizinin 2023 yılında Netflix platformunda izleyici karşısında olması bekleniyor. Pina’nın Neflix ile anlaşmaları devam ederken pandemi konulu bir dizi daha yapması bekleniyor. Dizinin ne zaman çıkacağı merak edilse de konu hakkında henüz bir bilgi yer almamaktadır.

La Casa De Papel Yapımcısından Yeni DiziÁlex Pina yeni dizisinin konusu nedir?

Netflix ile anlaşmaları devam eden Alex Pina tarafından çıkarılacak olan yeni dizinin konusu oldukça dikkat çekiyor. Bir süredir tüm dünyayı etkisi altına alan Covid – 19 salgınını konu edinen Pina, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Dizinin adı henüz açıklanmazken, dizinin konusu bilinmektedir. İspanya’da geçen dizide pandemi sürecinde İspanya’da yaşan yüzde birlik bir kesimin yaşanan felaketten kaçmak için yer altı sığınaklarında geçirdiği süreci konu ediniyor. Bu lüks sığınaklarda yaşayan bir kesimin neler yapacağı da merak konusu. Hayatımıza giren pandemi ile birlikte İspanya’da bazı kişilerin yer altı sığınakları satın aldığıyla ilgili bir makale yazan İspanyol gazetesi, Alex Pina’nın da ilham kaynağı oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal