Squid Game yeni sezon ne zaman çıkacak? Netflix Squid Game 2. sezon tarihi

Netflix'in izlenme rekorları kıran Squid Game'in 2. sezonu tüm dünyada merakla bekleniyor. 2. sezon için onay alan Squid Game yeni sezon bölümlerinin ne zaman çıkacağını araştıran kullanıcılar 'Squid Game yeni sezon ne zaman çıkacak?' sorusuna yanıt arıyorlar.

20.03.2022-19:18 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-19:19) Squid Game yeni sezon ne zaman çıkacak? Netflix Squid Game 2. sezon tarihi

Dizi ve film platformu Netflix, 2021 yılında tüm dünyada izlenme rekorları kıran ve çok konuşulan Güney Kore yapımı Squid Game, yapım şirketine ikinci sezonu ile ilgili onay verdiği öğrenildi. Bu haberi alan kullanıcılar ise Squid Game'in ikinci sezonun ne zaman çıkacağını araştırmaya başladılar. 

Squid Game yeni sezon ne zaman çıkacak?

Uzun bir süredir 2. sezonu merakla beklenen Squid Game hakkında Netflix’ten bir açıklama bekleyen kullanıcılar, konuyla ilgili sessizliğini bozan Netflix eş CEO’su ve aynı zamanda içerik sorumlusunu Ted Sarandors'un açıklamasıyla karşılaştılar. Daha önce yönetmen Hwang Dong-hyuk'un bir açıklamasında serinin kısa bir süre sonra geri döneceği açıklamasını duyan  Squid Game sevenler Sarandors'un 2. sezon müjdesi ile birlikte serinin yayınlanacağı tarihi merakla beklemeye başladı.

Squid Game yeni sezon ne zaman çıkacak? 

Squid Game yeni sezon ne zaman çıkacak?

Tüm dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine kısa sürede sahip olan Squid Game 2. sezonu ile ilgili onay sürecinin tamamlanması sonrası, gözler serinin hangi tarihte yayınlanacağına çevrildi. Squid Game hayranlarını yeni sezonda çok daha fazla etkileyeceği söylenen serinin 2022 çıkış tarihinin zaman çizelgesinin sıkı tutulduğu öğrenildi.

Squid Game yeni sezon ne zaman çıkacak?

Netflix'in CEO'su Sarandors'un açıkalmalarında serinin sadece onay aşamasının tamamlandığı belirtilirken Sarandors, Squid Game'in ne zaman hangi tarihte yayınlanacağı ile ilgili herhangi bir ipucu vermedi. Fakat tahminler Squid Game 2. sezonunun yıl sonuna doğru çıkabileceği yönünde.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal