Valilik Duyurdu: Pazar Günü İstanbul’da Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak!

İstanbul Valiliği Pazar günü bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. Kapatılacak olan yollar ile ilgili valilik kendi resmi sitesinden açıklamada bulundu.

10.09.2021-13:39 - (Son Güncelleme: 10.09.2021-13:39) Valilik Duyurdu: Pazar Günü İstanbul’da Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak!

İstanbul Valiliği tarafından valiliğin resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre 12 Eylül Pazar günü İstanbul’da bazı yollar güvenlik güçleri tarafından trafiğe kapatılacak.

12 EYLÜL GÜNÜ TRİATLON NEDENİYLE BAZI YOLLAR KAPATILACAK

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Pazar günü İstanbul’da düzenlenecek olan Boğaziçi Triatlonu nedeniyle 12 Eylül Pazar günü İstanbul'da bazı yollar geçici olarak trafiğe kapatılacak. Valilikten gelen açıklmaya göre triatlon; yüzmede Kanlıca İskelesi ile Küçüksu İskelesi arası, bisiklette Küçüksu-Kavacık-Harp Akademileri Kavşağı-TEM Otoyolu Güney Şeridi arası, koşuda ise Küçüksu-Körfez caddeleri arasındaki 3 parkurda triatlon düzenlenecek. Yapılan açıklamaya göre Bu kapsamda Levent ve Çilekli'den TEM Otoyolu bağlantıları saat 05.30’de itibaren trafiğe kapatılacak. Bu istikamete gitmek isteyen vatandaşlar ise Büyükdere ve Uğur Mumcu caddelerini kullanabilecek.

KAPATILAN YOLLARA ALTERNATİF OLARAK KULLANILACAK YOLLAR

İstanbul Valiliği’nin duyurusunda bisiklet parkuru için 05.30-10.30 saatleri arasında Cuma Yolu Caddesi ve caddeye çıkan tüm cadde ve sokaklar trafiğe kapatılacak. Duyuruya göre Mihrişah Valide Sultan Caddesi ve caddeye çıkan tüm cadde ve sokaklar ve Atatürk Caddesi ve caddeye çıkan tüm cadde ve sokaklar kapatılacak yollar arasında belirlendi. Bu yolları kullanmak isteyenler ise buralar yerine Atatürk Caddesi Kavacık Yönü, Yeni Riva Yolu, Orhan Veli Kanı Caddesi, Okul Caddesi, Otağtepe Caddesi ve M. Ali Birand Caddesini kullanabilecekleri açıklandı. Açıklamada bisiklet parkuru için ayrıca 06.00-09.30 saatleri arasında TEM Otoyolu Güney Maslak ayrımları mevkisinden güney yolu, TEM Otoyolu güney yola bağlanan güney Maslak yan yol katılım noktası ve TEM Otoyolu güney Etiler katılım noktası trafiğe kapatılacağı duyurusu yapıldı. Bu yolları kullanmak isteyen sürücüler ise alternatif olarak Büyükdere Caddesi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Avrasya Tüneli ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü kullanabilecekler. Körfez Caddesi ve caddeye çıkan tüm cadde ve sokaklar ise yine triatlon kapsamında koşu parkuru nedeniyle 07.00-11.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacak. Buraları kullanmak isteyen sürücülerin ise alternatif olarak M. Ali Birand, Okul, Fatih Sultan Mehmet, Cumhuriyet caddeleri ile Yeni Riva Yolu ve E-80 Karayolu güney yan yolu kullanmaları duyurusunda bulunuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal