İstanbul’daki Trafik Yoğunluğu Yüzde 60'ı Geçti!

İstanbul’a yağmurun yağmasıyla sabah erken saatlerde trafik yoğunluğu yaşandı. Haftanın son iş günü istanbul’da D-100 karayolunda trafik yoğunluğu meydana geldi.

10.09.2021-09:22 - (Son Güncelleme: 10.09.2021-14:33) İstanbul’daki Trafik Yoğunluğu Yüzde 60'ı Geçti!

Okulların açılmasıyla tüm zamanların en yüksek trafik yoğunluğu yaşanan İstanbul'da bir de yağmur yağınca trafik çileye dönüştü.

İBB’nin trafik haritasına bakıldığında sabah 8’den itibaren trafik yoğunluğu yüzde 60’ın üzerine çıktı ve son olarak yüzde 62ye ulaştı.


İSTANBUL KAOSA UYANDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı uyarıların ardından İstanbul'da yağış sabahın erken saatlerinde etkisini gösterdi. Yağışların gelmesiyle birlikte haftanın son iş günü trafikte yoğunluk da meydana geldi. Sabahın erken saatlerinde, İstanbul'da trafik yoğunluğu etkili oldu.

İKİ DAMLA YAĞMUR YETTİ

D-100 karayolu üzerinde Kadıköy istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. İBB trafik haritasına göre saat 08.00 itibariyle yoğunluk yüzde 62 olarak ölçüldü. Bazen de trafik yer yer durma noktasına geldi. Günün ilerleyen zamanlarında ise yoğunluğun giderek artması bekleniyor.

OKULLAR AÇILDI YOĞUNLUK ARTTI

İstanbul'da son iş gününde trafik felç oldu. Okulların yeni açılması sebebiyle hafta başından itibaren trafikte yoğunluk yaşanıyordu. İstanbul'da vatandaşlar işlerine, öğrenciler ise okullarına yetişmeye çalışırken büyük sıkıntılar yaşamaya devam ediyor.

DAHA ÜNİVERSİTELİLER GELMEDİ

İstanbul'da trafik yoğunluğu genel manada yaşanan bir durum olmasına rağmen, okulların açılmasıyla birlikte bu yoğunluk had safhaya ulaştı. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 60'ı geçti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal